Ontdek de leukste pubs in Newcastle!

Tyne Bar - de leukste pub in Newcastle

Ga je op stedentrip of MiniCruise naar het altijd bruisende Newcastle? Vergeet dan niet een bezoek te brengen aan een van de vele pubs die Newcastle rijk is! Ideaal om even te chillen en je tussen de échte Geordies te begeven. Wij lichten er een aantal voor je uit.

Begeef je tussen de locals aan de Tyneside in de leukste pubs in Newcastle

Welke pub kan zeggen dat ze een biertuin onder een brug hebben? Dat kan alleen de Tyne Bar, volgens locals ‘het best bewaarde geheim’ van Newcastle. Deze pub ligt pal aan de rivier de Tyne en biedt livemuziek, een groot scala aan bieren, een gezellig terras en diverse evenementen en dit allemaal in een gezellige ambiance. Dus zowel voor mooi als minder mooi weer een ideale gelegenheid om lekker te chillen tussen de locals!

Een andere aanrader voor een pub in Newcastle aan de Tyne is The Bridge Tavern. Je moet even zoeken, maar dan is het ook volop genieten. Voor zowel een lekkere lunch als smaakvol diner ben je hier aan het juiste adres: de pub serveert seizoensgebonden gerechten met een lokale twist. Bovendien kun je beneden plaatsnemen in de eigen microbrouwerij, waar jouw eigen biertje direct wordt gebrouwen.

Lekker drinken en pubfood in het centrum van Newcastle

The Bacchus - Pubs in Newcastle

Ga ook eens naar The Bacchus, vlak bij de rivier de Tyne. Je kunt hier genieten van het originele pubfood, een lekkere lunch en uiteraard ook van verschillende soorten bier. “Het personeel is vriendelijk, attent en deskundig”, “Ik kom hier zeker nog eens terug!” en “Geweldige sfeer en ruime keuze uit drankjes” zijn enkele meningen van bezoekers van The Bacchus op Tripadvisor.

Ben je op zoek naar wat meer nostalgie? Plan dan een avondje uit in Crown Posada, een van de oudste en meest bekende pubs van Newcastle. Nip hier aan een drankje of proef een lokaal biertje in een huiselijke sfeer. Een grote keuze aan dranken en het vriendelijke personeel maken je avond compleet.

De meest geliefde pub van Newcastle

The Free Trade Inn

En last but not least: The Free Trade Inn. Deze grote pub is met haar traditionele inrichting, een grote selectie bieren, muziekevenementen en een prachtig uitzicht over de Newcastle Quayside een plaatselijke favoriet. Enkele meningen van bezoekers op Tripadvisor zijn dan ook onder andere “Het beste uitzicht van Newcastle”, “Ruime keuze uit heerlijke dranken” en “Absoluut genieten in de biertuin”. We komen hier zeker nog eens terug!” En, wanneer ga jij de pubs van Newcastle ontdekken?

Bekijk snel de mogelijkheden voor een stedentrip Newcastle en ontdek tijdens een heerlijk weekendje weg zelf alle pubs in Newcastle!

MINICRUISES NAAR NEWCASTLE ▸


1 Reactie Schrijf een reactie

Geef een reactie