North Sea Bistro – À la Carte

North Sea Bistro

Op de route van IJmuiden naar Newcastle kun je kiezen tussen een diner in de North Sea Bistro of het buffetrestaurant Explorer’s Kitchen. We geven je in dit blog graag een voorproefje van wat je kunt verwachten in de North Sea Bistro, waar exclusiviteit en een fijne selectie van ingrediënten centraal staan.

Het Menu

In de North Sea Bistro serveren onze chefs culinaire hoogstandjes bereid met verse seizoensproducten. Er is keuze tussen vis-, vlees- en vegetarische gerechten, allemaal met een eigen twist. Daarnaast adviseren onze sommeliers je graag welke wijn mooi past bij elk gerecht. Ook is er voor de kleine passagiers een speciaal kindermenu samengesteld. Kinderen onder de 3 jaar eten gratis.

Eten in de North Sea Bistro is natuurlijk een verwennerij voor de smaakpapillen, maar het prachtige uitzicht op zee maakt de beleving helemaal af!

Waarom eten in de North Sea Bistro?

In vergelijking met het buffetrestaurant, is er in de North Sea Bistro een vrij rustige sfeer en heb je meer een gevoel van ‘high dining’. Daarnaast kun je hier fantastische service verwachten van onze sommeliers/obers. Het restaurant is perfect voor diegenen die wat extra luxe wensen tijdens hun reis.

Tip: reserveer vooraf een tafel voor €29 p.p. (€14,50 voor kinderen van 4 t/m 11) en verzeker hiermee jouw plekje in de North Sea Bistro. Dit bedrag wordt aan boord weer van de rekening gehaald.

BEZOEK DFDS.NL ▸


Geef een reactie