Nieuwe maaltijdconcepten – u heeft bepaald!

Een greep uit het vernieuwde buffetassortiment

Bij DFDS luisteren we naar onze klanten, onze klanten geven ons vaak terugkoppeling over hun ervaringen aan boord. Deze bevindingen gebruiken wij om onze vaste, en toekomstige, gasten zo goed mogelijk te verzorgen tijdens een overtocht.

Wat vinden jullie?

De feedback krijgen wij o.a. door continu klanttevredenheidsonderzoeken uit te voeren en natuurlijk via de collega’s aan boord en in de havens. Over de maaltijden die wij aan boord serveren kwamen regelmatig opmerkingen binnen, positief dan wel negatief. Over het algemeen wordt de kwaliteit van het eten zeer hoog gewaardeerd, het aanbod was een aandachtpunt en ook de prijzen aan boord kwamen wel eens ter sprake. Dit alles ook uiteraard in relatie tot elkaar.

Medio 2017 zijn wij op basis van de ervaringen van onze gasten een project gestart met een zogenaamd “Pop–Up restaurant”. Een kleine ruimte aan boord van de beide schepen was ingericht om onze gasten kennis te laten maken met andere keukens en maaltijdconcepten. De concepten die wij maandelijks hebben getest kwamen voort uit de feedback van onze gasten.

Een greep uit het vernieuwde buffetassortiment

Explorer’s Kitchen

Uiteindelijk heeft dit geleid tot een grote verandering van de maaltijdconcepten aan boord van KING en PRINCESS Seaways, onze schepen op de route IJmuiden – Newcastle. Met ingang van 1 februari zijn de concepten rigoureus ge-updatet. Ons – al jaren gelijkwaardige – buffetrestaurant heeft een evolutie ondergaan en heet nu: Explorer’s Kitchen, met modernere gerechten en vooral meer herkenbare gerechten. Zo vind je op het buffet o.a. Amerikaanse, Oosterse en Mediterrane gerechten.

Een greep uit het vernieuwde buffetassortiment

Het Little Italy restaurant en Lighthouse Café zijn gesloten en het beste van deze restaurants (waaronder de heerlijke steenoven-pizza’s) is terug te vinden op de menukaart van het Explorer’s Kitchen buffetrestaurant.

Het Explorer’s steakhouse en het Blue Riband a la carte restaurant zijn samengegaan in de nieuwe North Sea Bistro. Met een duidelijke kaart en een selectie met onze mooiste en meest populaire gerechten. De steaks en onze klassieke seizoensgerechten zijn gebleven, evenals de uitgebreide wijnkaart.

North Sea Bistro

Overige vernieuwingen

Naast de veranderingen in de restaurants, zijn we ook trots dat we vanaf nu Starbucks Coffee schenken in onze speciale koffiebar.

De eerste reacties van gasten die al met ons gereisd hebben zijn zeer positief, niet in de laatste plaats over het prijsniveau. Want, ook daar hebben wij naar geluisterd; in het buffetrestaurant kost je diner slechts € 21,95 p.p. Let op: alleen als je vooraf boekt, want aan boord betaal je € 29.95 p.p.

Ik raad je aan om tijdig je maaltijden bij te boeken, zeker als je met kinderen reist of lekker vroeg wilt eten, want de vroege zittingen zijn erg populair.

Wij hopen dat jullie ook net zo enthousiast zijn als wijzelf en de gasten die je voor gingen, en blijf ons vooral voorzien van feedback!

BEZOEK DFDS.NL ▸


Celest

Geplaatst door

Functie: Head of Campaign Management

Geef een reactie