Newcastle Foto’s: Social teamlid Wesley & Friends

Onderweg naar Newcastle

Begin augustus ben ik met drie vrienden (Andries, Tim & Kjeld) op stedentrip geweest naar Newcastle om foto’s te maken. Voor de tweede keer op de boot … een beetje bang was ik wel, want de vorige keer was ik redelijk zeeziek. Dit keer was de bootreis letterlijk vlekkeloos gegaan! Pfew… Na een ontspannende avond in de bar met een lekker cocktailtje in de hand vloog de avond voorbij.

Winkelen en lunchen in Eldon Square

Eenmaal in Newcastle aangekomen was het vrij regenachtig, maar het klaarde snel op. Als echte jongens betaamd hebben we eerst lekker geshopt in het Eldon Square. Grote winkels, divers aanbod en veel eetgelegenheden. Het was allemaal net wat groter en imposanter dan in Nederland. Een aanrader als je even een rustmomentje nodig hebt is het Leazes Park, een afgelegen parkje naast het St. James’ Park. Prima om even te lunchen. Na het shoppen zijn we terug gegaan naar het Jury’s Inn, een prima hotel dichtbij gelegen het centrum.

Uitgaan op z’n Engels

Opgefrist en wel waren we naar een restaurantje genaamd Babucho. Het ziet er luxe uit, maar een twee gangen diner kostte maar 11 pond en het was nog lekker ook! Compleet verzadigd hebben we het nachtleven opgezocht. Completely open minded waren we een kroeg in gegaan. De drank was betaalbaar en het publiek was lekker los aan het gaan. De Engelse, of beter gezegd de “Geordie” style was wel echt goed terug te zien. Broeken zijn bij het vrouwelijk publiek namelijk zeer onpopulair. Al met al was het een gezellige avond die we op aanraden van een local hebben afgesloten in de Florita’s. Een populaire cocktailbar, ook zeer betaalbaar en divers. Prima voor een avondje gezelligheid.

Shoppen in het grootste winkelcentrum van Groot-Brittannië

De dag erna hebben we nog uitgebreid het Metrocentre ontdekt. Veel gekocht tegen lage prijzen, want er zijn uitverkopen genoeg. Met de Primark, Topshop, New Look en veel andere grote winkels is er voor ieder wat wils. Om een kijkje te geven hoe we het gehad hebben, hieronder de foto’s:

MINICRUISE NEWCASTLE ▸


Wesley

Geplaatst door

Functie: Marketing Executive

Geef een reactie