Vier het voorjaar in Zuid-Engeland

Seven Sisters - Zuid-Engeland

Zuid-Engeland is de ideale bestemming als je een paar dagen ertussenuit wil. Het voorjaar leent zich hier perfect voor, maar waar ga je heen en wat ga je doen? Haal het beste uit je vakantie en geniet van de prachtige regio’s…

Devon: Volop genieten aan de kust

Aan de kust van Zuid-Engeland ligt Devon, een veelzijdige regio waar je geheel tot rust komt. Het grenst aan twee kustlijnen en betreft ook twee nationale parken: Dartmoor en Exmoor. Je kunt er mijlenver wandelen, fietsen en het bezoeken van vele musea en kastelen die de regio rijk is. Maar voor de durfals onder is zijn er ook tal van outdoor activiteiten te doen als mountainbiken, paardrijden en zelfs raften.

Cornwall: de warmste plek van Engeland

Kynance Cove on the Lizard, Cornwall

Zuid-Engeland kent zijn subtropische gedeelte in de regio Cornwall. Je verwacht het niet maar hier vind je een pracht aan flora en fauna en komen palmbomen je langs de kust tegemoet. Cornwall is de plek bij uitstek voor de watersporters onder ons om te kajakken, zeilen of te surfen. Zowel de omgeving als de activiteiten en attracties in deze regio bieden alles voor een onvergetelijk verblijf.

Dorset: historische route in het voorjaar

Durdle Door, Dorset

Deze regio kent een heuvelachtig landschap en veelal historische gebouwen om te bezichtigen. Zoals het mysterie van het welbekende Stonehenge, een archeologische bezienswaardigheid, oftewel de steencirkel van 5000 jaar oud. Tip: Rijd door de regio en stop bij de eeuwenoude stadjes, mooie kasteeltuinen en pittoreske dorpjes. Een regio vol verhalen…

Naar Zuid-Engeland in het voorjaar?

Zuid-Engeland ligt om de hoek! Stap in de auto, rijd aan boord van de ferry, vaar naar Dover en binnen twee uur rijd je al door het glooiende landschap van Kent! Welke regio ga jij bezoeken?

BEZOEK DFDS.NL ▸


3 Reacties Schrijf een reactie

  1. Het sluit aan op onze “groepsreis” 9 personen in een bus naar Schotland. Vorig jaar Geboekt via DFDS Duitsland (7 Duitsers en 2 Nederlanders).
    Zoiets willen we ook in Zuid Engeland. Inclusief boot en hotels met ontbijt voor 9 personen.
    Rondreis Schotland gedurende een week van Lanark,via de buurt van Glasgow Durham naar Newcastle terug. 3 hotels gehad. Alles geregeld door DFDS voor een redelijke prijs per persoon.
    Doe je best en ik leg het voor aan de groep.

Geef een reactie