Meer Engels topvoetbal…

St. James Park - het stadion van Newcastle United

Nog een paar weken en dat gaat het weer beginnen, het Engels voetbal. Voor DFDS belooft het een zeer interessant en spannend seizoen te worden.

“Ons” Newcastle United

Laten we beginnen met Newcastle United, onze huisclub is weer terug op het hoogste niveau. Ook in het nieuwe seizoen zullen wij weer samenwerken met Newcastle om het voor Nederlandse voetballiefhebbers mogelijk te maken om Premier League voetbal te zien. Newcastle United thuis op St. James’ Park zien voetballen, misschien wel het mooiste stadion van Engeland, blijft een unieke belevenis. De sfeer, de fans en het stadion zijn uniek.

Het grote voordeel van een wedstrijd van Newcastle United bijwonen is dat het allemaal zeer toegankelijk is. Het stadion ligt midden in de stad, je hotel ligt vlakbij het stadion en onze DFDS bus brengt je vanaf de ferry naar het centrum. Het enige wat jij hoeft te doen is genieten! En dat begint als je in IJmuiden aan boord stapt.

Wij hebben dit jaar een selectie gemaakt van 10 wedstrijden die wij zullen verkopen, wij openen het seizoen met de thuiswedstrijd tegen Liverpool en eindigen op 13 mei 2018 met de thuiswedstrijd tegen Chelsea, waarvoor je je nu alvast kunt inschrijven.

Sunderland

Ook Sunderland blijft onderdeel van ons programma volgend seizoen. Hoewel de club gedegradeerd is zal er volgend jaar voor de liefhebber voldoende te genieten zijn in het Stadium of Light. Sunderland bereik je vanuit Newcastle in slechts 20 minuten met de metro. Natuurlijk heeft de Premier League meer uitstraling dan de Championship maar deze competitie is echt flink aan de weg aan het timmeren. Onlangs is het transferrecord verbroken en geeft men bedragen uit aan spelers waar de Eredivisie alleen maar van kan dromen. De Championship is voor misschien meer een league voor puristen, voor voetballiefhebbers met historische besef. Deze league bevat eigenlijk alle grote clubs van het Engels voetbal, uit het pre-sjeik tijdperk.

Sunderland - Stadium of Light

De thuiswedstrijden van Sunderland zijn de goedkoopste optie, je boekt deze al vanaf €149. Voor wie nog twijfelt? Sunderland – Middlesbrough is een mooie derby, of het Reading van Jaap Stam dat bijna promoveerde, het beruchte Millwal of het Ipswich Town van Muhren en Thijssen om er maar een paar te noemen.

Topclubs uit Manchester & Liverpool

Anfield - het stadion van Liverpool

Naast de 2 “huisclubs” zal bij ons het aanbod van Engelse topclubs verder uitgebreid worden. Manchester City is terug, maar dit jaar ook een aantal thuiswedstrijden van Manchester United en Liverpool.

Old Trafford & Anfield; de namen van de bekendste voetbaltempels ter wereld, stadions die je “gevinckt” moet hebben. Wij bieden mooie plaatsen aan, met toegang tot een exclusieve lounge, programma boekje en andere extra’s. Voor de details zie dfds.nl/voetbal

Manchester City als laatste is een big spender in het Engelse voetbal en een totaal andere club dan Liverpool en Manchester United. Het is meer een modernere club die de ervaringen van supporters hoog in het vaandel heeft staan, een bezoek aan het Etihad is echt een aanrader maar wel weer iets anders dan de andere clubs.

Mijn tips:

Manchester City

Manchester City – Manchester United – 7 april 2018
Manchester United – Arsenal – 28 april 2018 (meivakantie)
Manchester United – Chelsea – 24 februari 2018 (krokusvakantie)
Liverpool – Everton – 9 december 2017

De wedstrijden voor 2017 zijn vanaf nu boekbaar, de wedstrijden in 2018 zijn na de zomer te boeken. Wij geven je alvast de mogelijkheid om je in te schrijven voor een wedstrijd naar keuze voor vertrek in 2018 omdat er voor enkele wedstrijden een gelimiteerd aantal tickets beschikbaar is. Zodra deze wedstrijd beschikbaar is ontvang je van ons een persoonlijke e-mail en kun je daarna direct als eerste jouw wedstrijd definitief ​boeken. ​​Boeken en inschrijven kan op dfds.nl/voetbal

Een goed voetbalseizoen gewenst! Wil je tips of heb je vragen? Laat het ons weten in de comments!

ALLE VOETBALREIZEN ▸


Celest

Geplaatst door

Functie: Head of Campaign Management

Geef een reactie