Manchester City: de slapende reus ontwaakt

Manchester City - Etihad Stadium

Aqueeerrroooo, Aqueeeroooooo GOAL!!!!  Er ontstaat een schokgolf van geluid in het splinternieuwe Etihad Stadion. 44 jaar van opgepropte emotie en blijdschap vind zijn uitweg in iedere Manchester City fan op de tribune. Zij zijn na 44 jaar eindelijk weer eens de besten van de Premier League. Een wedstrijd die nog vele generaties doorverteld zal worden als de mooiste dag in de clubhistorie.

Manchester City – Europese topclub

De laatste jaren is de club in handen gekomen van de Abu Dhabi United Group die veel geld investeert. Een topteam, een trainingscomplex waar je u tegen zegt en een flitsend nieuw stadion. Manchester City is een echte Europese topclub geworden en daar hebben de fans op zitten wachten. Volgende stap: grote prijzen winnen op Europees niveau en dan vooral de cup met de grote oren. En natuurlijk wordt ook dit jaar verwacht dat Man City weer meespeelt om de titel in Engeland.

Freekick taken by Yaya Touré

Ook dit jaar heeft City weer een team om je vingers bij af te likken. Zo zijn er nieuwe topspelers gekomen en andere weer vertrokken. Hieronder een overzichtelijk lijstje van Man City zijn transferperiode:

Nieuwe spelers:

  • Raheem Stirling van Liverpool gehaald voor 44 miljoen pond
  • Fabian Delph van Aston Villa gehaald voor 8 miljoen pond
  • Patrick Roberts van Fulham gehaald voor 11 miljoen pond

Verhuisde spelers:

  • Álvaro Negredo naar Valencia voor 24 miljoen pond
  • Matija Nastasic naar Schalke 04 voor 10 miljoen pond
  • James Milner transfervrij naar Liverpool

Wil jij één van de wedstrijden van Manchester City bezoeken bekijk dan nu de mogelijkheden voor onze voetbalreizen naar Manchester City.

ONZE VOETBALREIZEN ▸


Geef een reactie