Mads Langer en the DFDS song

Mads Langer

“Say hello to something new…” is een zin uit het prachtige lied Something New van de Deense singer-songwriter Mads Langer. Mocht je nog nooit van hem gehoord hebben: deze week is je kans. Voor ons bij DFDS is het nummer Something New extra speciaal. Waarom? Ik leg het je uit.

DFDS houdt van Mads Langer

Wij houden van Mads. Waarom? Omdat hij Deens is en DFDS een Deens bedrijf is. Is dat alles? Nee, zeker niet. Mads Langer heeft ons ook geholpen met met het componeren van onze DFDS song. Something New is de perfecte muzikale uitleg van wat wij bij DFDS aanbieden. Elke reis is immers een nieuwe ervaring. Of je nou tien keer met ons bent mee bent geweest, of één keer. En of je nu altijd naar die leuke cottage gaat in de countryside, houdt van rondreizen of elke keer een nieuw hotel probeert: je vaart iedere keer weer een nieuw avontuur tegemoet.

Mads Langer live in concert

In Nederland kennen we Mads Langer vanaf 2010: dit was het jaar waarop hij in Nederland doorbrak. Zo was hij onder andere te gast bij Giel Beelen op 3FM, bezocht hij het Glazen Huis van Serious Request in Eindhoven en hield hij zijn eerste volledige optreden in de Desmet Studio’s in Amsterdam. Wil je kennis maken met Mads Langer? Kom dan donderdag 16 mei a.s. naar zijn concert van Mads Langer in Paradiso (People’s Place). Er zijn nog kaarten beschikbaar. Alvast in de stemming komen of überhaupt weten wat hoe “Something new” klinkt? Bekijk hier de video van Mads Langer:

BEZOEK DFDS.NL ▸


Celest

Geplaatst door

Functie: Head of Campaign Management

Geef een reactie