Lenneke Loman

foto-2

Functie:
Product Owner CRM

Achtergrond:
Bijna 6 jaar geleden begon haar carrière bij DFDS. Druk, druk, druk is ze, ook naast haar werk. De liefde voor online marketing houdt niet op na vijven. Bloggen over reizen en vrienden voorzien van online advies vindt ze heerlijk. Maar bovenal probeert ze tijd over te houden voor gezellige etentjes, stedentrips en fanatiek sporten.

Lenneke gaat voor jullie op zoek naar de verhalen achter de medewerkers van DFDS en voorziet jullie van goed reisadvies!

Lenneke over Lenneke:
Expert op gebied van ‘wat te doen tegen zeeziek worden’. Liefhebber van lekker eten & drinken. En reisgek die het liefst andere wereldsteden ontdekt.

Anderen over Lenneke:
Aanwezig, vrolijk en creatief met hart en mond op de juiste plaats, Neemt geen blad voor de mond, Dat lichte accent uit het Oosten gaat maar niet helemaal weg.

LENNEKE'S BLOGARTIKELEN ▸


2 Reacties Schrijf een reactie

 1. Hallo,

  Ik ga over 2 weken met jullie mee naar Newcastle. Omdat ik nogal gevoelig ben voor zeeziekte heb ik gekeken op jullie website of jullie misschien goeie adviezen hebben. Helaas staat er niets op d site, maar ik lees wel dat Lenneke een expert is op gebied van ‘wat te doen tegen zeeziek worden’. Misschien toch een goed idee om deze expertise te delen? Ik houd me aanbevolen.

  Met vriendelijke groet,

  Rob Steggink.

  • Hoi Rob,

   Ik heb inderdaad menig storm doorstaan. Zelfs windkracht 9. En ja… expert mag ik mezelf wel noemen. Ik zal er eens een uitgebreidere blog over schrijven.
   In het kort nu alvast. Tip 1 is goed en vroeg eten. Tip twee is frisse lucht en de blik vooruit. Gaat het dan niet goed? Neem een pilletje tegen zeeziekte. Je kunt bij ons Guest Service Center aan boord een pilletje halen. Deze pillen maken wat moe. Zeker in combinatie met alcohol. Maar ze werken zeker!

   Trouwens: de beste pilletjes tegen zeeziekte zijn alleen in Engeland te koop. Kwells maken niet moe, maar werken net zo goed. Helaas kun je deze in Nederland niet kopen (geen idee waarom). Ga in Newcastle maar naar de Boots drogist. Dan ben je de terugweg zeker weten niet moe!

   Fijne reis!
   Lenneke

Geef een reactie