Reizen met de ferry deze zomer? Dit zijn de beste data:

Beperkte beschikbaarheid tijdens de zomermaanden

Plannen aan het maken voor de zomervakantie? Wij merken dat het in de zomermaanden enorm druk is aan boord op de route IJmuiden – Newcastle, dus we helpen je graag een geschikte vertrekdatum te vinden voor jouw reis!

Flexibele prijzen & beschikbaarheidskalender

Wist je dat wij flexibele prijzen hanteren? Kort gezegd betekent dat: hoe meer beschikbaarheid, hoe voordeliger je reist. Daarom hebben we een kalender gemaakt met de beschikbaarheid/prijzen op basis van een enkele reis tijdens de zomermaanden. Zo kun je makkelijk checken of er op jouw gewenste afvaart nog veel beschikbaarheid is.

Beschikbaarheid in juli:

In juli beginnen de schoolvakanties en dat is te zien, met name in de weekenden wordt de beschikbaarheid steeds beperkter. Op de terugweg van Newcastle naar IJmuiden is de beschikbaarheid gedurende de maand juli wat ruimer.

IJMUIDEN-NEWCASTLE

NEWCASTLE – IJMUIDEN

Beschikbaarheid in augustus:

Tijdens de eerste helft van augustus wordt de beschikbaarheid van IJmuiden naar Newcastle en v.v. steeds schaarser, immers is het dan nog schoolvakantie! In de tweede helft is de beschikbaarheid wat ruimer.

IJMUIDEN-NEWCASTLE                                                

NEWCASTLE-IJMUIDEN

Tip: internationale vakanties

Onze overtocht IJmuiden – Newcastle is een populaire route voor de Nederlandse vakantiegangers. Maar: ook voor onze oosterburen! In Duitsland beginnen de schoolvakanties dit jaar al erg vroeg: al vanaf 25 juni hebben verschillende regio’s in Duitsland vakantie. Daar komt nog bij dat ook de Engelsen graag gebruik maken van onze overtocht. Kortom: in de zomermaanden zijn onze afvaarten extra druk.

Extra tip voor families en luxe-reizigers

Wil je als gezin reizen? We merken dan onze familie-hutten extreem snel volgeboekt raken in de zomermaanden. Hetzelfde geldt voor onze luxe Commodore hutten. Dus wil je een overtocht IJmuiden – Newcastle boeken? Je kunt niet wachten…

BOEK JE OVERTOCHT ▸


Celest

Geplaatst door

Functie: Head of Campaign Management

2 Reacties Schrijf een reactie

Geef een reactie