Winnaar fotowedstrijd – Wie wint een rondreis door Schotland?

Winnaar fotowedstrijd - het valt niet mee een keuze te maken!

Vorig jaar kwam het idee om een fotowedstrijd te beginnen voor onze Facebook fans. Dit idee werd al snel realiteit en al snel kregen we veel inschrijvingen. Elke maand hebben we mooie, unieke en bijzondere foto’s ontvangen. 

De hoofdprijs – een rondreis door Schotland

Inmiddels hopen we dat de maandwinnaars al hebben kunnen genieten van hun prijs. Maar er is natuurlijk nog één prijs te vergeven. De hoofdprijs: een rondreis naar de highlights van het ruige Schotland.

Wat houdt de rondreis precies in?

De winnaar krijgt een 6-daagse rondreis door het ‘Hart van Schotland’. Deze reis leid je door de mooiste plekken van Schotland. Alles wat typerend is voor het land kom je tegen. De mooiste landschappen, groenste natuur, de aardigste mensen en natuurlijk de meeste fotogenieke plekjes.

Het is tijd om de winnaar bekend te maken, dit was geen makkelijke keuze. Er waren vele potentiële kanshebbers, maar uiteindelijk heb ik mijn twee favoriete maandwinnaars gekozen. Dit zijn Janie en Hennie en hun desbetreffende foto’s:

Janie van de Pas - Quiraing

Hennie Marks - Lake District, Lake Wastwater

Deze twee kanshebbers hebben foto’s ingestuurd waar we op kantoor ‘Wow!’ bij zeiden. De bovenste foto is van Janie en laat zien hoe mooi Schotland kan zijn. De groene kleuren laten zien hoe rauw en natuurrijk het land is. De andere foto is van Hennie. Deze foto heeft eigenlijk dezelfde elementen als die van Janie, maar is toch weer een heel ander landschap. De bergen en het meer stralen een sereniteit uit die het plaatje een magisch gevoel geven.

Er kan er maar 1 de winnaar zijn…

Er is helaas maar één persoon die de prijs kan winnen alhoewel het beide natuurlijk gegund is. Het was geen makkelijk besluit en de meningen waren zeker niet unaniem. De ene vond dit mooier en de andere weer dat. Toch is de knoop doorgehakt. De meeste stemmen gingen uiteindelijk naar…..Hennie!

Gefeliciteerd Hennie met de prijs! We hopen dat je er heel veel plezier mee gaat beleven en dat je onderweg mooie plaatjes schiet. Natuurlijk is een eervolle vermelding voor Janie zeker op zijn plaats.

Het socialteam van DFDS wil alle deelnemers bedanken voor de ingezonden foto’s. We hebben elke maand weer genoten van alle schitterende plaatjes.

BEZOEK DFDS.NL ▸


Wesley

Geplaatst door

Functie: Marketing Executive

2 Reacties Schrijf een reactie

Geef een reactie