Indian Summer bij DFDS: een kijkje achter de schermen

Eilean Donan Castle in de herfst - Indian Summer op haar best

Wij zijn het hele jaar druk bezig met het bedenken van leuke – en het liefst zo origineel mogelijke – campagnes. Nu de zomer een beetje aan het einde komt (al hoop ik stiekem dat ons land nog te maken krijgt met een hittegolf), zijn wij aan het nadenken over de nazomer/herfst campagne. Of mooier gezegd: over de Indian Summer.

Wij vinden namelijk dat vakantie ook heel leuk (of misschien zelfs wel leuker) is buiten de officiële schoolvakanties. De temperaturen zijn vaak nog heerlijk, de toeristen een stuk minder aanwezig en de prijzen heel wat schappelijker. En vooral ook: de kleuren zijn prachtig in de nazomer, wat de foto’s alleen maar ten goede komt – en de mensen thuis lekker jaloers maakt. Google op Indian Summer afbeeldingen en je bent om!

Wij zitten al helemaal in de Indian Summer modus en ik deel hier graag mijn tips, misschien kan ik je een beetje inspireren:

Roadtrip langs de mooiste plekjes van Schotland

Highlands

Prachtige natuur, een overvloed aan cultuur, gezellige pubs, kastelen en fantastische dorpen en steden. En dat allemaal in een herfstgloed. Ik zeg doen!

Persoonlijk kies ik voor een actieve outdoorvakantie (hiken, mountainbiken, golfen) gecombineerd met leuke steden en dorpen (Edinburgh & New Lanark). De ideale mix!

Afhankelijk van mijn energielevel ga ik voor een leuke samengestelde rondreis (dan hoef ik zelf wat minder na te denken) of voor een overtocht en bepaal ik zelf per dag het programma, lekker op de bonnefooi. Dat kan makkelijk, want in het najaar is de beschikbaarheid van hotels en B&B’s vaak prima.

Citytrippen naar Newcastle of Edinburgh

Edinburgh skyline

Ik houd van reizen, uitgaan en shoppen en ik heb leuke nieuwe outfits nodig voor dit najaar. Mijn beste vriendinnen willen weer graag eens zonder mannen weg om helemaal los te gaan. Dus ik heb een 4-daagse MiniCruise naar Newcastle gepland! (en dan opteer ik volgend jaar voor Edinburgh).

De kusten van Zuid-Engeland

De kusten van Zuid-Engeland

Toegegeven: Voordat ik bij DFDS kwam werken wist ik niet zoveel over Engeland. En wist ik ook niet dat de kusten van Zuid-Engeland enorm fotogeniek zijn! Je waant je gewoon in een subtropische bestemming. En omdat ik persoonlijk niet zoveel zin heb om het strand of het terras met massa’s kinderen en gestresste vaders en moeders te delen (no offense!), ga ik lekker in de nazomer. Dan smaakt mijn cocktail nog lekkerder 🙂

BEZOEK DFDS.NL ▸


Geef een reactie