De lekkerste ijsjes in Noord-Engeland

ijssalon

LET OP: DEZE TOP 5 HOORT NIET IN DE IJSKAST

De temperaturen stijgen en de zon laat zich vaker en langer zien. Dat betekent dat het tijd is voor maar één ding: IJS! Ben je tijdens de zomer in Noord-Engeland? Dan heb je meer dan geluk. Er zijn namelijk veel (prijswinnende) ijssalons waar je kunt genieten van de lekkerste ijs smaken! Wij hebben de beste salons op een rijtje gezet.

Arrighi’s

De eerste ijssalon op onze lijst is Arrighi’s in Seaton Delaval, Northumberland. Arrighi’s staat bekend om zijn traditionele, huisgemaakte, Italiaanse ijs naar geheim familierecept. Het ijs wordt gemaakt van enkel natuurlijke producten en bevat geen kunstmatige kleurstoffen of conserveringsmiddelen. Heb je een gluten- of lactose allergie, of eet je vegan? Geen probleem, ook daar is bij Arrighi’s aan gedacht!

http://www.arrighis-ice-cream.co.uk/

Arrighi’s

Di Meo’s

Op slechts 10 minuutjes van de Port of Tyne ligt Whitley Bay. Daar haal je verrukkelijk ijs bij Di Meo’s! Hun handgemaakte Italiaanse gelato smaakt naar meer. Sinds 1925 bereiden zij dagelijks hun ijs volgens beproefd familierecept.

https://www.visitnorthtyneside.com/venues/venue/34/

Di Meo’s

Morwick Dairy

Bij Morwick Dairy in Warkworth vinden ze dat ijs een échte traktatie moet zijn. Daarom gebruiken zij traditionele ijsbereidingstechnieken en alleen de beste melk, room en verse ingrediënten voor hun ijs. Het resultaat? Ijs met een heerlijk romige structuur en héél veel smaken om uit te kiezen! Help, keuzestress!

https://morwickdairy.co.uk/

Ciccarelli’s

Nog zo’n juweel in Noord-Engeland: Ciccarelli’s in Blyth. Wederom een Italiaanse ijssalon met ijs gemaakt van de beste ingrediënten afkomstig uit Italië en room en melk van de lokale zuivelindustrie. Ciccarelli’s zit direct naast Coastline Fish & Chips, mocht je nog een gaatje over hebben…

https://www.coastlinefishandchips.co.uk/ice-cream/

Ciccarelli’s

Scoop & Bean

Voor ijs en koffie moet je bij Scoop & Bean in South Shields zijn. Hier kun je uit maar liefst 36 smaken ijs kiezen. Heb je trek in iets anders? Ze serveren hier ook fantastische milkshakes met verschillende toppings. Zeg je dieet maar vaarwel!

https://www.facebook.com/scoopandbean/

Scoop & Bean

Loopt het water je al in de mond? Laat je verleiden en vaar snel naar Newcastle zodat je de ijssalons zelf kunt testen!

IK WIL IJS ▸


Geplaatst door

Functie: Acquisition Marketing Specialist

Geef een reactie