Hop & Cleaver – nieuwe hotspot in Newcastle

Hop & Cleaver - Newcastle

Eigen gebrouwd bier en huisgemaakt gerookt vlees: dé perfecte combinatie voor een stevige lunch of diner. Want het houdt niet op in Newcastle: de ene bar/restaurant na de andere gaat open rondom de Quayside. Let me introduce you: Hop & Cleaver

Hop & Cleaver – een stoer restaurant met een stoere menukaart

Een robuuste, industriële uitstraling die warm en gezellig oogt. Dat is zeer geslaagd bij Hop & Cleaver! De ambiance sluit goed aan op het stoere menu. Van kippenvleugeltjes in een papieren zak tot heerlijke stukken vlees, geserveerd op een houten snijplank. Ze roken hun spareribs en stukken vlees in eigen huis en brouwen daarnaast ook hun eigen bier.

Lokale ingrediënten, met passie gemaakt

Denk niet dat je vlees ‘alleen maar’ op de barbecue wordt gelegd. Het bereiden van vlees is hun passie, en die proef je! Er zijn Amerikaanse rookovens geïmporteerd en speciale houtsoorten die net dat beetje extra aan de smaak geven. Verder werkt Hop & Cleaver samen met lokale leveranciers, waardoor het product dagelijks vers wordt geleverd. Zo wordt het brood iedere morgen vers afgebakken door de banketbakker om de hoek. Als je toch in de buurt bent: Op donderdagavond is het ‘Wing Night’. Iedere donderdag kost een zak met 20 hotwings maar 15 pond.

En niet geheel onbelangrijk: het is om de hoek van de winkelstraten! Loop Grey Street uit, richting de rivier de Tyne en je bent er al. Als je nog niet geboekt hebt: plan een MiniCruise naar Newcastle en boek gelijk!

PLAN JOUW MINICRUISE ▸


1 Reactie Schrijf een reactie

Geef een reactie