Hip Newcastle volgens YLBB’s Anne

In samenwerking met LINDA reisde Anne van Your Little Black Book af naar het hippe Newcastle. Benieuwd naar haar favoriete adresjes in de stad? Bekijk dan de video hierboven. Een paar van haar favoriete hotspots verder uitgelicht:

1. High Bridge – de hipste straat van de stad

High Bridge is hip! Dit straatje ligt een beetje verscholen tussen de grote winkelstraten maar barst van de leuke boetiekjes en trendy cafés. Vintage winkel Retro bijvoorbeeld. Bij Pleased To Meet You serveren ze de beste G&T’s van de stad.

2. Tyneside cinema – bar & bioscoop in één

Regen? No worries, stap gewoon binnen bij Tyneside Cinema. Dit mooie ouderwetse filmhuis (je kunt er nog originele ‘filmreels’ bekijken) ligt in het centrum en is bij de locals een geliefde brunch-spot geworden. Adres: 10 Pilgrim St.

3. Bowlen bij Lane7

Bowlen en eten is altijd een gouden combinatie. In Newcastle doe je dat bij Lane 7. Op de menukaart staat heerlijk comfort-food en de biertjes komen van kleine lokale brouwerijen. Helemaal hipster-proof dus! Adres: 80-90 St James’ Blvd

4. Pizza happen bij The Herb Garden

Your Little Black Book tipt The Herb Garden

Bij binnenkomst word je welkom geheten door een paard met rolschaatsen aan. Dat zet gelijk de toon voor deze hippe pizzatent. Leuk: de kruiden en groentes waarmee de pizza’s worden belegd, worden zoveel mogelijk verbouwd in de eigen tuin. Adres: Arch 8, Westgate Rd

5. Een middagje strand

Newcastle ligt vlakbij het strand, dus bij mooi weer pak je de metro en een half uur later ben je in Tynemouth. In dit authentieke Engelse plaatsje ga je natuurlijk even fish & chips eten voordat je weer aan boord stapt op de ferry naar IJmuiden.

OOK OP MINICRUISE ▸


Sandra

Geplaatst door

Functie: Email & Social Media Marketeer

3 Reacties Schrijf een reactie

  1. Leuk om te bekijken. Ik wil graag naar New Castle, echter ik ben alleen.
    Ik kan het niet vinden maar ik vermoed dat ik een hut voor mij alleen
    moet boeken, tenzij Uiets anders weet.
    Gaarne INFO.(over prijs)

    • Ik ga ook alleen en heb een 2-persoonshut geboekt en ook een hotelovernachting erbij met een eens-persoonskamer. Is goed te doen. Het is wel wat duurder, maar dat heb je altijd al als je alleen reist , helaas.

Geef een reactie