Groot-Brittannië is voor mij… verrassend!

Voor mij is Groot-Brittannië zo verrassend. Ik vind dat Groot-Brittannië een land is dat voor iedereen wat te bieden heeft, maar wat mij het meeste heeft verrast is de prachtige omgeving en natuur. Overal waar je komt in Groot-Brittannië zijn er nationale parken, mooie kustlijnen en toffe dingen om te bekijken. Ook het land is heel verrassend, de mensen zijn leuk en staan je graag te woord. Het eten is er heerlijk en je kunt er optimaal winkelen. Ik vind Groot-Brittannië een bestemming die voor iedereen is. Of het nou een city-trip is, een korte vakantie, een natuurvakantie, je de geschiedenis en erfgoed van Engeland wilt ontdekken. Het is er allemaal.

BEZOEK DFDS.NL ▸


Marieke van Dijl

Geplaatst door

Functie: B2B Manager Europe - VisitBritain

Geef een reactie