Golfvakantie Schotland: kies snel en gemakkelijk je favoriete bestemming uit!

Golfvakantie Schotland

Wil je op golfvakantie? Schotland is hiervoor zeker een goed idee! Er zijn zoveel golflocaties in Schotland, dat ik het mij kan voorstellen dat je er niet helemaal meer uitkomt. Hieronder is een overzicht te zien van de meest uiteenlopende en bijzondere 18 holes golflocaties in Schotland. Zo kun je gemakkelijker een keuze maken voor een golfvakantie in Schotland!

 1. St. Andrews Old Course: oude karakteristieke golfclub aan de zuidoostelijke kust. Hoteltip: het Windlestrae Hotel.
 2. Craigielaw Golf Club: toegankelijke golflocatie met een idyllisch uitgestrekt landschap nabij Edinburgh. Overnacht in het Holiday Inn Express!
 3. Dumfries and Galloway Golf Club: verken Zuid-Schotland en kom golfen bij de vriendelijke en persoonlijke golfclub in het prachtige Schotse Dumfries.
 4. Pitlochry Golf Course: geniet in het hart van Schotland en kom golfen bij Pitlochry Golf Coursevoor een geweldige golfervaring. Daarna smikkel je van een heerlijk gerecht. Overnacht in het Fisher’s Hotel!
 5. Brunston Castle Golf Course: naast Brunston Castle Lodges ligt de golfclub Brunston Castle Golf Course. Verken de westkust van Schotland vanuit dit rustige vakantiepark.
 6. Nairn Golf Club: het Golf View Spa Hotel beschikt over een eigen golfbaan met uitzicht over de kust. U hoeft niet in de auto te stappen, heerlijk!
 7. Carnoustie Golf Club: een locatie voor golfliefhebbers met ervaring. Tweemaal is de competitie ‘Schots Open’ op deze locatie gehouden! Murraypark Hotel ligt niet ver van dit golfpark.
 8. Loch Lochmond Golf Club: één van de meest adembenemende golfbanen is de Loch Lochmond Golf Club. Geniet in de Schotse Highlands op dit grote golfpark. Hoteltip: Old Churches House Hotel.
 9. Highlands Royal Dornoch: door sommige de beste golfbaan van Schotland genoemd. Dit veelzijdige golfpark is omgeven door mooie natuur. Vakantiepark tip: The Little Houses.
 10. James Braid Trail Golfing Society: treed in de voetstappen van een echte kampioen op golfgebied in het noorden van Schotland. Dit is zeker een leuk dagtripje als je verblijft in Craiglynne Hotel.
 11. Kingussie Golf Club: In het hart van Schotland met alleen maar groen om je heen. Het Craiglynne Hotel ligt dichtbij, ideaal hotel voor een golfvakantie in Schotland!
 12. Fort William Golf Club: Fort William is een prachtig kasteel, na een dag golfen in de bergen met uitzicht op zee is het zeker een aanrader om bij dit kasteel te bezoeken. Vakantiepark tip: The Little Houses.
 13. Newburgh on Ythan Golf Club: aan de kust van Aberdeen ligt Newburgh on Ythan Golf Club, dit is een bekende club onder de Schotse golfers. Ga hier een dagje heen tijdens een verblijf in Craiglynne Hotel.
 14. Stirling Golf Club: Stirling ligt in het historische hart van Schotland en is een schilderachtig en dunbevolkt plaatsje met veel cultuur omgeven door natuur. Verblijf gezellig op het vakantiepark Lochend Chalets!
 15. Gourock Golf Club: spectaculaire uitzichten over de rivier en de bergen: het ultieme golfgevoel krijg je tijdens het golfen bij Gourock Golf Club. Hoteltip: Winnock Hotel.

De mooiste golfbanen van Schotland

GOLFVAKANTIES SCHOTLAND ▸


1 Reactie Schrijf een reactie

Geef een reactie