Ferry Good Memories – een bezoekje aan de kapitein

Ferry Good Memories - een bezoekje aan de kapitein

1995 – 2015: dit jaar bestaat de route IJmuiden – Newcastle 20 jaar! Tijd om herinneringen op te halen… We vroegen onze collega’s en gasten naar hun favoriete DFDS-herinnering. Vandaag: Ingeborg.

“Ondanks dat het al flink donker was hebben we onze ogen uitgekeken wat er allemaal boven gebeurde.”

Samen met mijn ma maak ik al ruim 5 jaar gezellig een moeder-dochter uitje naar Newcastle. Gezellig er even samen een paar dagen op uit.

Op 7 november 2014 was het weer zo’n keer dat we samen met de trein vanuit Rotterdam naar Amsterdam gingen om vervolgens daar op de bus te stappen die ons naar de boot brengt in IJmuiden.

Stiekem zonder dat mijn moeder er van af wist had ik contact met DFDS om een verrassing voor mijn moeder te regelen. Zij wilde namelijk wel eens bij de kapitein kijken hoe het er daar allemaal uit zag en aan toe gaat.

Aangekomen in Amsterdam (altijd veel te vroeg) gaan we al wachtend op de bus in ons favoriete café nog lekker even een kopje thee drinken. Dit café ligt precies bij de stopplaats van de bus.

We zaten net in de bus toen ik het berichtje kreeg dat het gelukt was en dat we ons bij de receptie aan boord mochten melden om naar de kapitein te gaan. Nu kon ik het dus gaan vertellen aan mijn ma en zoals ik wel verwacht had vond ze het super leuk dat we dat gingen doen 🙂

Zodra we aan boord waren hebben we snel onze spullen naar de hut gebracht om ons vervolgens te melden bij de receptie. Die zeiden dat we nog even moesten wachten tot de boot de haven uit was en dat we zo rond 18 uur hier weer terug konden komen en dat we dan dus naar de kapitein gebracht werden. Toen we terug kwamen stonden er nog meer mensen te wachten die ook gezellig mee gingen naar de kapitein. Het werd dus wel vaker gevraagd haha…

Ondanks dat het al flink donker was en we eigenlijk niet echt wat konden zien buiten hebben we onze ogen uitgekeken wat er allemaal boven gebeurde. Geweldig vond mijn ma het en zeker nog een keer de moeite waard om het later nog eens aan te vragen als het wat langer licht blijft buiten.

Maar voor nu vonden we dit al super om mee te maken en een super compliment naar DFDS toe dat dit op zo’n korte termijn voor ons geregeld werd.

BEZOEK DFDS.NL ▸


Geef een reactie