Ferry Good Memories – al 15 jaar aan boord

Joakim werkt al 15 jaar voor DFDS

1995 – 2015: dit jaar bestaat de route IJmuiden – Newcastle 20 jaar! Tijd om herinneringen op te halen… We vroegen onze collega’s naar hun favoriete DFDS-herinnering. Vandaag: Joakim, die al 15 jaar aan boord van onze schepen werkt.

Joakim 15 jaar geleden10 jaar geleden stond je in een van onze brochures! Kun je je de fotoshoot nog herinneren?

Ja, dat is inmiddels alweer veel jaren (en grijze haren) terug… Het was een algemene fotoshoot vanuit DFDS, voor verschillende brochures. Erg leuk om te doen!

Je werkt alweer 15 jaar voor DFDS, kun je hier wat over vertellen?

In februari 2000 ben in begonnen bij DFDS. Ik ben begonnen op de (oude) KING Seaways en we voeren naar Polen als onderdeel van een militaire oefening. We zijn daar een maand gebleven om als ‘hotel’ te dienen voor militairen en ik was onderdeel van het cateringteam.

Van 2001 tot 2007 kwam ik aan boord van de Princess of Scandinavia en voer ik op en neer tussen Gotenburg (Zweden) en Kristiansand (Norwegen) en Newcastle. Aan boord was ik bartender en later werd ik Chef Bar. Ik heb in deze periode ook nog een paar maanden op de Duke of Scandinavia gewerkt op de route Kopenhagen – Gdansk.

Ik heb daarna een jaar op de Princess of Norway en Queen of Scandinavia gevaren als Food & Beverage Supervisor. We vaarden naar Bergen, Stavanger, Haugesund (Noorwegen) en Newcastle, een prachtige route! Daarna ben ik op de IJmuiden – Newcastle route komen varen, inmiddels alweer zes jaar met tussendoor een uitstapje naar de Esbjerg – Harwich route. Ik heb als Business Leader Restaurant gewerkt op zowel KING als PRINCESS Seaways, en nu kun je me tegenkomen op KING Seaways, waar ik werk als Business Leader Shop.

Je hebt vast veel mooie herinneringen aan je tijd bij DFDS, heb je een specifieke herinnering als favoriet?

Ik heb zoveel herinneringen dat ik geen specifieke favoriet heb. Ik vind het vooral bijzonder om met zoveel verschillende internationale collega’s gewerkt te hebben, daar zal ik altijd dierbare herinneringen aan hebben.

BEZOEK DFDS.NL ▸


Sandra

Geplaatst door

Functie: Email & Social Media Marketeer

Geef een reactie