Ferry Good Memories – niet met zijn drieën op reis, maar met zijn vieren

Ferry Good Memories - familie Paul

1995 – 2015: dit jaar bestaat de route IJmuiden – Newcastle 20 jaar! Tijd om herinneringen op te halen… We vroegen onze collega’s en gasten naar hun favoriete DFDS-herinnering. Vandaag: De Familie Paul. Ingrid kwam er vlak voor ze aan boord ging, achter dat ze zwanger was!

“Een MiniCruise naar Newcastle, wat keken we daar naar uit! Geregeld dat onze zoon ook mee mocht, toen hij uit school kwam hadden we hem wat te vertellen: “Thomas we gaan niet meer met zijn drieën”.

Een bleek gezicht en een grote zucht… Ooh mag ik niet meer mee dan? Jawel, je mag wel mee maar we gaan met zijn vieren! Toen snapte hij het helemaal niet meer. Je mini-broertje of zusje gaat ook mee!

Door het dolle heen keken we uit naar de dag dat we eindelijk mochten vertrekken vanuit  IJmuiden, een grote boot lag daar op ons te wachten. Voor mij het vierde kindje maar voor mijn man de eerste, dus toch wel weer heel spannend. Ik was al misselijk toen ik aan boord stapte en ben de gehele reis misselijk gebleven, maar daar heb je alles voor over. De MiniCruise naar Newcastle is een mooie herinnering, net zoals de zwangerschap. Helaas hebben we 30-12-2014 het kindje verloren. Maar wat heb ik me trots en mooi gevoeld aan boord en zo geliefd met mijn man, zoon en onze kruimel.”

Ferry Good Memories

We vonden deze herinnering zó bijzonder, dat we de familie deze herinnering opnieuw lieten beleven:

BEZOEK DFDS.NL ▸


Sandra

Geplaatst door

Functie: Email & Social Media Marketeer

Geef een reactie