Extreme avonturen in de UK! Durf jij het aan?

Pic Bruce Adams / Copy HARDMAN - 3/4/13 For Features - A customer on the big zip - Robert Hardman tests out The worlds 2nd biggest 1750metres Zip wire experience at Penrhy Slate Quarry,Bethesda,Gwynedd.

Maak je klaar voor ongekend avontuur. Op diverse plekken in de UK kun jij extreme avonturen beleven, adrenaline kicks gegarandeerd! Voel jij de spanning al stijgen? Lees dan snel verder.

Ontdek de snelste kabelbaan ter wereld

SONY DSC

In 2016 viert Wales ‘het Jaar van Avontuur’. En in Wales kun je dan ook terecht voor echt extreem avontuur. Bij Zip World vlieg je hangend aan de snelste kabelbaan van de wereld met 160 km/u langs de kustlijn en de bergen. Alsof dit niet extreem genoeg is, is het ook nog eens de langste kabelbaan van Europa.

Surfen op ’s werelds eerste Lagoon in het binnenland

Surf-Snowdonia-blog

Surf Snowdonia: ’s werelds eerste lagoon in het binnenland! Met een grootte gelijk aan zes voetbalvelden bevindt deze magische surfplek zich ‘gewoon’ in het nationaal park Snowdonia. Zowel voor jong als oud, beginners of gevorderden een extreem uniek avontuur.

Verleg je grenzen in Engeland

coasteering-blog

In Engeland gaat het avontuur door, ben jij wel in voor een avontuurlijke klim over de Honister Pass met Via Ferrata? Of ga je voor extreme coasteering in Devon en Cornwall? Je legt dan (onder begeleiding) een extreme route af waarbij je door grotten en rotsspleten klimt, door wateren zwemt en langs de kust klautert.

Extreme snelheden op het water

Speedboat-Thames-blog

Als je van snelheid houdt, zoek dan eens het avontuur op het water en scheer met de Thames Rib, een high-speed boat, over Londen’s rivier de Thames. Met de ferry Duinkerken – Dover rijd je vanaf Dover in anderhalf uur naar Londen. 

Klim de hoogte in

snowdon-blog

Voor de extreme toppers: De Three Peaks Challenge. Je beklimt maar liefst drie bergtoppen binnen 24 uur. De bergtop Snowdon in Wales(1085m), Scafell Pike in Engeland(978m) en Ben Nevis in Schotland(1344m). Deze pittige klim kun je zowel zelf als onder begeleiding maken.

Durf jij wel wat avontuur aan in 2016? Boek dan nu je een overtocht naar Engeland!

OVERTOCHT NAAR ENGELAND ▸


Geef een reactie