Explorer’s Kitchen ontbijtbuffet

Explorer's Kitchen Breakfast

Je weet wat ze zeggen: het onbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag. Gelukkig kun je op de route IJmuiden – Newcastle royaal ontbijten in het Explorer’s Kitchen restaurant. Wat je favoriete ontbijt thuis ook is, je vindt het ook aan boord!

Begin je dag goed

Als je je MiniCruise of vakantie goed wil starten dan is een ontbijt aan boord een aanrader. Je begint de dag goed en voor de prijs hoef je het ook niet te laten. Als je vooraf boekt, dan betaal je slechts €9.95 per volwassene en €6.95 voor de kids.

Er is keuze genoeg en voor ieder wat wils. Je kunt gaan voor lekker versgebakken brood met beleg zoals ham, kaas, verse eieren en veel meer. Of een continentaal ontbijt met roerei, spek, bonen en worstjes, zoals de Engelsen het graag willen! Als je van een lichter ontbijtje houdt, kun je ook kiezen voor verschillende soorten yoghurt en diverse ontbijtgranen. Je krijgt er altijd een vers kopje koffie of thee en een sapje bij!

Commodore ontbijt

Als je een Commodore hut hebt geboekt, is het ontbijt inbegrepen bij de prijs van de hut. Je kunt dan ontbijten in een aparte, rustige ruimte waar onder andere pancakes en vers gemaakte smoothies voor je klaarstaan. Zo stap je met een voldaan gevoel van boord!

versgebakken brood

Bekijk de mogelijkheden op onze website en vergeet niet om je ontbijt bij te reserveren als je je reis al geboekt hebt.

BEZOEK DFDS.NL ▸


2 Reacties Schrijf een reactie

  1. Kan ik ook vooraf maaltijden reserveren en betalen met ideal of Internet bankieren. Of welke mogelijkheid is er om zonder creditcard toch de kortingen te krijgen.

Geef een reactie