Explorer’s Kitchen – Buffetrestaurant

Explorer's Kitchen Buffet

Sinds vorig jaar kun je aan boord van onze schepen KING en PRINCESS Seaways, op de route IJmuiden – Newcastle, kiezen tussen twee restaurants: het à la carte restaurant North Sea Bistro en buffetrestaurant Explorer’s Kitchen. We vertellen je in deze blog graag wat meer over Explorer’s Kitchen, waar je kunt smullen van culinaire gerechten uit diverse delen van de wereld.

Internationale gerechten

In onze Explorer’s Kitchen kun je kiezen uit klassiekers afkomstig uit de 5 wereldcontinenten. Je kunt hier voor onbepaalde tijd je buik rond eten met heerlijke gerechten uit de Aziatische, mediterrane of Amerikaanse keuken. Denk aan hamburgers, pasta, verse salade of gegrilde specialiteiten. Iedere dag staat er weer een ander buffet voor je klaar! Vegetariërs en veganisten kunnen gerust hun hart ophalen, want ook voor hen zijn er voldoende opties. En last but not least: het dessert! Voor de zoetekauwen is er een ruime dessertselectie, denk aan softijs, pudding of zoete gebakjes. Liever iets hartigs? Stel dan je eigen kaasplankje samen. Bon appétit!

Waarom eten bij Explorer’s Kitchen?

Bij de Explorer’s Kitchen heb je vrijheid om zo veel te eten als je wilt. Tel daarbij op dat er ontzettend veel keuze aan gerechten is én een onbeperkt dessert. Dan is de keuze gauw gemaakt, toch? Daarnaast hangt er een gemoedelijke sfeer in het restaurant en is het ideaal om er te eten met kinderen. Bovendien eten kinderen onder de 3 jaar gratis en voor kinderen tot 12 jaar wordt er altijd een lagere prijs gehanteerd (€16,95). Tip: reserveer je diner vooraf, dan kun je tot 26% besparen (€21,95 t.o.v. €29,95)! In 2020 worden de prijzen aangepast. Voor kinderen tot 12 jaar wordt de prijs €11,95 als je vooraf boekt en €16,95 aan boord. Volwassenen betalen €23,95 vooraf en €29,95 aan boord.

Heb je trek gekregen en kan je niet wachten om aan boord te stappen van KING of PRINCESS Seaways? Bekijk dan eens onze MiniCruises naar Newcastle of maak een overtocht en ga door naar bijvoorbeeld Schotland.

BEZOEK DFDS.NL ▸


Wesley

Geplaatst door

Functie: Marketing Executive

Geef een reactie