Een jaar lang gratis reizen – de leukste tips

Een jaar lang gratis reizen - de leukste tips

Je zal die prijs maar winnen, een jaar lang gratis reizen… Onze Facebook-fans droomden maar wat graag mee toen we vroegen waar ze als eerste heen zouden gaan als je deze prijs zou winnen. Dit zijn de leukste tips van onze fans.

Brenda de Bont – Christmas shopping in Newcastle

Natuurlijk mag onze favoriete Engelse stad niet ontbreken in dit lijstje met tips. Newcastle is in elk seizoen een bezoekje waard, en de periode voor Kerst is natuurlijk een fantastische periode om af te reizen naar dit shopping walhalla. Check onze beste tips voor kerstshoppen in Newcastle.

Fredd Twigg – voetbalreisje

Fredd is fan van ‘The Wolves’ maar wat dacht je van een voetbalreis naar een wedstrijd van Newcastle United of Sunderland? Wij zouden zeker een paar voetbalwedstrijden meepikken als we deze prijs zouden winnen!

Nico van der Lee – een weekend Noorwegen

Echt een leuke tip van Nico: een weekendje Noorwegen! Misschien niet bij iedereen bekend, maar DFDS vaart ook op de route Kopenhagen – Oslo. Hoe leuk is het om hier een origineel weekend weg van te maken? Collega Lenneke maakte een toffe MiniCruise tussen deze twee hippe Scandinavische steden. Check hier haar Instagram-verslag.

Louisa Vroom Doornhaag – de Schotse eilanden

Wij kunnen ons helemaal vinden in de tip van Louisa: de Schotse eilanden moeten zeker op je bucketlist staan, want wat zijn ze mooi. Skye, Lewis & Harris, Mull… Dit zijn volgens ons de mooiste Schotse eilanden.

Alice Sunshine – elk weekend naar Engeland!

We kunnen Alice geen ongelijk geven. Via de route Duinkerken – Dover ben je binnen twee uur op Engelse bodem. En de mogelijkheden voor een weekendje Engeland zijn eindeloos: een lang weekend Kent, een tripje naar Cornwall of een weekje Wales

Waar zou jij als eerste heen gaan als je deze prijs zou winnen?

BEZOEK DFDS.NL ▸


Sandra

Geplaatst door

Functie: Email & Social Media Marketeer

14 Reacties Schrijf een reactie

 1. Met een jaar lang gratis reizen weet ik wel raad! – eerst zou ik naar London UK gaan, mijn tweede thuis, dan zou ik naar Bristol, Newcastle, Kent, Cambridge en rpverder rondtrekken door de UK. Ik wist niet dat je via Kopenhagen naar Noorwegen kon gaan, dit tripje zou ik heel heel graag meer dan een keer in dat jaar willen maken!

 2. Al van af puberteit lijkt het mij geweldig om een cruise mee te mogen maken.
  Noorwegen of Denemarken.
  De Caribische eilanden. Het lijkt mij zo mooi om dat te mogen beleven. Voor mij met mijn manke de ideale reizen.
  Alles bij de hand .. zwembad aan boord . Goh wat zou een droom eindelijk werkelijkheid kunnen worden. Misschien moet ik er voor vliegen maar ook dat wordt dan een belevenis maar een droom van John om met mij op vakantie te kunnen en mij eindelijk in een vliegtuig mee te krijgen . Zo twee vliegen in een klap

 3. Een rondje UK, beginnend in London en erna alles rondom pakken. Die mensen zijn geweldig! Ze bieden hulp aan met vragen, maar ook om heerlijk mee te ouwehoeren!

 4. Naar het Metro Centre in Newcastle. Nadat ik ben afgezet (meestal door chauffeur Gordon, een onwijs blij-ei!) bij het station koop ik daar een kaartje voor de trein (gaat om kwart over en kwart voor het hele uur). In een minuut of 10 ben je dan bij het Metro Centre, een supergroot winkelcentrum, http://www.intumetrocentre.co.uk
  Shop ‘til you drop is het devies. Stippel vantevoren een hele route uit met winkels waar ik heen wil, zoals Primark, Poundshop, Mark & Spencer, Poundland, Disney Store en mijn favo restaurant: Yo!Sushi (erg aardige Poolse gastvrouw). Om kwart over 3 neem ik de trein terug en ben dan op tijd bij de bus.
  Kom altijd bepakt en bezakt weer bij de boot aan, als we in IJmuiden aankomen mag ik altijd met het rolstoelliftje naar beneden omdat ik anders waarschijnlijk klem kom te zitten op de roltrap, hahaha!

 5. Ik zou als het even kan een weekend naar Noorwegen gaan. Dit staat heel hoog op mijn verlanglijstje. Liefst samen met mijn zoon en nog een vriend. Ik ben met pensioen en kan mezelf dit zomaar niet veroorloven. Blijft het een droom of wordt het werkelijkheid?

 6. Alsnog op vakantie naar Yorkshire Dales. En volgend jaar in elk geval met man en zoontje een rondreis maken omdat we 25 jaar getrouwd zijn.

 7. Probeer elk jaar wel een paar dagen naar NewCastle te gaan om met mn dochter. Echt een paar dagen voor ons samen. Met een jaar lang gratis reizen zouden we heerlijk vaker alle mooie plekjes (en dat zijn er een hoop) kunnen bezoeken.

 8. Terug naar Schotland waar ik samen met mijn man een maand doorheen gereisd ben voor ons 25 jarig huwelijk, en dat is inmiddels weer 13 jaar geleden dus het zou wel weer leuk zijn om die plekjes weer te gaan bekijken.

 9. Ik zou graag naar newcastle gaan. We zouden in februari al gaan maar toen werd ik ziek en kon niet mee .. maar wie weet ooit

Geef een reactie