De mooiste Instagramfoto van @astangenes

Werken aan boord kent vele voordelen. Een daarvan is dat je heel regelmatig wordt getrakteerd op de mooiste zonsondergangen. Verschillende van onze collega’s die aan boord werken, hebben een Instagram-account. Een geluk voor ons, want zo krijgen wij die mooie plaatjes ook te zien. We maakten een selectie van de mooiste foto’s van Andreas Stangenes, steward aan boord van CROWN Seaways, een van onze schepen op de route Kopenhagen – Oslo.

Je werkt aan boord van CROWN Seaways, kun je iets vertellen over je werk?

Ik werk als steward aan boord. Overdag ben ik vooral bezig met het schoonmaken van de hutten. Vooral bij drukke afvaarten is dit een flinke klus. Verder is mijn werk erg afwisselend. Ik help de chefs met het opmaken van het buffet, help gasten hun vragen te beantwoorden en spring bij in de shop aan boord. Ook help ik bij de roomservice.

Inderdaad erg afwisselend! Wat vind je het leukste om te doen?

Het contact met de gasten vind ik het leukste wat er is! Ook kan ik het erg goed vinden met mijn collega’s. Aangezien ik steeds twee weken achter elkaar aan boord werk, voelen mijn collega’s als familie.

Je bent erg actief op Instagram, kun je vertellen waarom je bent begonnen je foto’s te delen?

Ik vind het erg leuk om mijn dagelijks leven te delen, of dat nu een vakantie is, een werkdag of iets anders. Instagram is een leuke manier om een kijkje te geven in mijn leven, en feedback te krijgen van vrienden en onbekenden.

Wat is je beste fotografietip?

Waar je ook bent, maak een foto! Er zitten altijd onverwachts mooie plaatjes bij als je een ‘open blik’ houdt, ook op bekende routes zoals die naar je werk. Mijn foto’s nabewerken doe ik niet, ik gebruik alleen Instagram om ze iets te bewerken.

Heb jij ook mooie foto’s gemaakt van onze schepen? Deel ze met ons op Instagram!

VOLG ONS OP INSTAGRAM ▸


Sandra

Geplaatst door

Functie: Email & Social Media Marketeer

Geef een reactie