De mooiste Instagram-foto’s van @mich_ler

Dineren aan boord - foto van @mich_ler

Verschillende van onze collega’s die op onze schepen werken, delen op hun Instagram-account de mooiste foto’s die ze tijdens hun werk maken. Zo ook Michaela, chefkok aan boord van PEARL Seaways, een van onze schepen op de Kopenhagen – Oslo route. We vroegen haar het een en ander over haar werk aan boord.

Kun je vertellen wat je werk aan boord inhoudt?

Ik werk sinds 2009 als chefkok aan boord van PEARL Seaways. Ik maak er zowel koude als warme gerechten en heb inmiddels op bijna alle 13 ‘stations’ in de keuken gewerkt. De keuken is ontzettend groot en er staat veel apparatuur, een heel inspirerende omgeving om te werken! Mijn favoriete stations zijn de a la carte stations, hier kan ik mijn creativiteit het beste laten zien en lekker experimenteren.

Wat is je favoriete gerecht?

Mijn favoriet van de gerechten die we aan boord servere, is de King Crab met een botersaus en gerookte aardappels. Het is een vers, kleurrijk gerecht dat ik op veel gerechten kan serveren. Het is ook een gerecht waarmee ik heel veel kan experimenteren. Thuis maak ik wat traditioneler gerechten. Omdat ik tijdens mijn werk al de mooiste creaties maak, houd ik het thuis vaak eenvoudig. Mijn lievelingsgerecht is de sunday steak van mijn moeder, die ze serveert met roomsaus en aardappelpuree.

Leuk dat je jouw mooie creaties met ons deelt op Instagram, waarom ben je hiermee begonnen?

Ik heb altijd al van fotografie gehouden. Een paar jaar geleden hadden we een collega aan boord die heel veel wist van fotografie. Aan boord waren we dan ook regelmatig bezig met het maken van foto’s, hij gaf me veel tips om mijn foto’s nog mooier te maken. Toen ik Instagram ontdekte dacht ik dat het een leuk medium zou zijn om mijn vrienden (en de rest van de wereld) te laten zien wat ik doe aan boord. Toen ik het schip en DFDS begon te taggen in mijn foto’s, kreeg ik veel positieve reacties van gasten die met ons hebben gevaren of die een trip in het vooruitzicht hebben. Erg leuk en motiverend, dus ik blijf mijn foto’s delen om te laten zien wat voor gave baan ik heb!

BEZOEK DFDS.NL ▸


Sandra

Geplaatst door

Functie: Email & Social Media Marketeer

Geef een reactie