De meest fotogenieke plekken in de Baltische Staten

De Baltische Staten zitten vol met natuurlijk schoon die indruk maakt. Perfect om Instagramwaardige foto’s van te maken. Wij hebben een paar prachtige locaties uitgekozen waar je dit het beste kunt doen!

De mooiste zonsondergang in de Baltische Staten

Er is bijna niets mooiers dan de zon zien ondergaan in de Baltische staten. De lucht verandert in een waar kleurenpalet. Geniet van de natuur die verandert in een romantisch landschap.

Amazing colors of Latvian sunsets.

A post shared by See the world around me (@billijs.world) on

Leg het kleurrijke Kemeri-moeras vast in Letland bij zonsondergang…

De Great Kemeri Bog is een topbestemming voor natuurliefhebbers en fotografen. Op slechts 50 km van Riga vindt u een van de grootste mosmoerassen aan de Letse kust. Het adembenemende Kemeri-veen is meer dan 8.000 jaar oud. Wanneer je op de klimtoren klimt heb je het perfecte uitzicht voor het maken van een prachtige foto!

Gauja National Park

Het Gauja National Park is rijk aan bossen, spectaculaire biodiversiteit en historische restanten. Met imposante flora en fauna, rotsformaties en mysterieuze grotten is dit stukje land een must-see in elk seizoen.

Krimulda 5AM #eaglewoodfilms

A post shared by ᴀʀᴠɪᴅs ʙᴀʀᴀɴᴏᴠs ↟ (@arvids) on

De Koerse Schoorwal

De schiereiland wat behoort tot Litouwen is prachtig. Het wordt ook wel de “Litouwse Sahara” genoemd. Het schiereiland is uniek, ongerept en is 100 kilometer lang en slechts 100 meter breed. Lang het duinlandschap vind je dorpjes als Juodkrante, Pervalka en Nida.

https://www.instagram.com/p/BVgt2KnHAmV/?hl=de&taken-by=martensur

Magische momenten: het Noorderlicht in Letland

Het Noorderlicht is ook te zien in Letland. Spendeer een nacht in de natuur en wie weet zie je het groene licht aan de hemel verschijnen.

Watervallen in de Baltische Staten

Ondanks het vlakke landschap heeft Estland veel mooie watervallen. De meeste watervallen bevinden zich op de noordelijke kliffen van Estland. Pak je camera en leg ze vast!

Het mooiste plekje op het Letse platteland

Het Turaida Castle is een kasteel in Gotische stijl. Het wordt omringd door het prachtige landschap van het Gauja National Park en ligt tussen de ravijnen van de Gauja River. Bij een bezoek aan dit kasteel leer je ook veel over de historie van dit gebied.

https://www.instagram.com/p/BVFK6ICB3w3/?taken-by=martensur

Wil jij zelf naar een van deze schitterende gebieden? Dat kan! Je hoeft alleen maar met de auto naar het Duitse plaatste Kiel te rijden, daarvandaan neem je de overtocht van Kiel naar Klaipeda! Hiervandaan kan het genieten van de natuur echt beginnen.

BEZOEK DFDS.NL ▸


Wesley

Geplaatst door

Functie: Marketing Executive

Geef een reactie