DÉ 3 hotspots in Newcastle

DAT bar

Om samen te genieten van het altijd bruisende Newcastle heb ik 3 hotspots op een rijtje gezet. Waar je heerlijke cocktails kan scoren, tapas kunt eten, stijlvol dineren of een lekkere ordinaire pint met fish en chips kunt nuttigen.

Hotspot 1 – DAT Bar: “Eat pizza make friends”

Easy going, volop genieten en volkomen anders… de insteek van DAT Bar. Wat vroeger de Italiaanse Pasqualinos was is omgedoopt tot DAT Bar. Met een unieke menukaart en een drankenkaart waar geen einde aan komt, kun je hier de gehele dag wel vertoeven. Wil je een biertje? Je hebt keuze uit 20 taps en in 50 soorten ales and bieren. Daarnaast bieden zij ook een culinair, kwalitatief menu, gebaseerd op grote burgers en de zuurdesem pizza’s van Pasqualinos. En de ambiance? Die is op en top retro en uniek. Het interieur is door toonaangevende kunstenaars gecreëerd. Neem aan dat je nu wel even langs moet gaan?

Bon Bar in Newcastle

Hotspot 2 – Bon Bar it is!

Steek je haar op, trek geweldige killer heels aan en dat fabulous jurkje. Nee, je bent niet overdressed! Het is zeker de moeite waard om een van Newcastle’s nieuwste hotspots nogmaals te benadrukken. Want deze hippe tent heb ik al eerder toegelicht, gezien dit dé hotspot voor de opening van Newcastle’s Fashion week 2014 was. Zegt dat al genoeg? Stylish verantwoord lunchen, sensationele cocktails en uitmuntend dineren om vervolgens te blijven hangen voor een onvergetelijke avond uit. Het is zien en gezien worden!

Barluga

Hotspot 3 –  Barluga baby!

De ambiance is ge-wel-dig! Groots, typisch Engels met een industriële uitstraling en tevens classy. Tja, wat moet je dan verwachten? Een wijnkaart waar je U tegen zegt, heerlijke cocktails en een culinaire Britse keuken met verfijnde smaken. Het is zowel een bar, restaurant als een uitgaansgelegenheid, dus we kunnen onze lol op voor, tussendoor of na het shoppen… want Barluga is in Grey Street!

Een dagje Newcastle bezoeken om deze hotspots zelf te bezoeken? Ga voordelig voor een weekendje op MiniCruise met onze luxe cruiseferry en bezoek Newcastle in 1 dag!

MINICRUISE NEWCASTLE ▸


Geef een reactie