Cocktails proeven in Newcastle

Cocktails drinken in Newcastle - Tiger Hornsby is the place to be!

Het nachtleven van Newcastle is een groot feest! Vele clubs, pubs en ook cocktailbars in overvloed. Gezien het een enorme lijst is, heb ik een paar cocktailbars voor je uitgelicht die zeker de moeite waard zijn voor een bezoekje. Weer een goede reden om Newcastle te bezoeken!

The Botanist

The Botanist in Newcastle

Eén van de hipste bars van Newcastle, misschien zelfs wel dé hipste. De bar is verdeeld over twee verdiepingen en heeft een top-uitzicht over Grey Street, een van de mooiste straten van de stad. Het interieur mag er ook zijn. Blikvanger is de boom in het midden van de bar. Extra leuk: je drankjes worden geserveerd in een gieter!

Tiger Hornsby

Tiger Hornsby - Newcastle

Aan de kade van de welbekende rivier de Tyne, vind je Tiger Hornsby. Vorig jaar geopend en nu een groot succes zijn “cocktailhours”. Sowieso op vrijdag en zaterdag en daar kun je ook niet omheen. Iedere week is Tiger Hornsby vol gasten die zichzelf trakteren op de heerlijkste cocktails na een lange week werken. Maar, niet getreurd. Door de populariteit kun je iedere woensdag en donderdag de gehele avond(!) gebruik maken van de speciale “cocktailshours”. Tip: Het staat niet op het menu, maar de barmanager schijnt de heerlijkste margarita’s te maken!

Popolo

Popolo - Newcastle

Hét beste recept voor een gegarandeerd geslaagde vrijdagavond: live muziek, goede vibe, een breed scala aan cocktails en heerlijk eten: dat is Popolo, gevestigd aan de Quayside. Popolo is geïnspireerd door wereldwijde steden, een mix van een New Yorkse Bar en Italiaanse koffiebar. Zowel het eten als de fruitjes in jouw cocktails, alles is vers! Van de menukaart begin je ook te watertanden: een keuken met vele grillgerechten zoals een gezamenlijke BBQ plate. De keuze uit drankjes is grenzeloos.

De genoemde cocktailbars zijn nog maar een tipje van de sluier. Want Newcastle biedt nog veel meer uitgaansgelegenheden. Bekijk bijvoorbeeld onze favoriete pubs in Newcastle. Een stedentrip naar het Engelse Newcastle moet je zeker aan je bucketlist toevoegen om het nachtleven van Newcastle zelf te ervaren.

STEDENTRIP NAAR NEWCASTLE ▸


Geef een reactie