Cocktail & films in de TyneSide Cinema

TyneSide Bar Cafe

Ik heb weer een leuke bar voor jullie gespot, net geopend! Met een super leuk concept; meer dan alleen een hapje eten en een drankje drinken. Van luie lunches, relaxte ontbijtjes tot aan culinaire diners en van filmkijken, cabaret tot pubquiz. Op elk moment van de dag kun je binnen stappen bij TyneSide Cinema!

TyneSide Cinema

Eind augustus zijn de deuren geopend. De TyneSide Cinema is onderdeel van een herontwikkeling van het iconische monumentale pand wat 1,3 miljoen pond heeft gekost! Hier was ook de opening van The Gallery, een nieuwe digitale expositieruimte voor bewegend beeld kunstenaars. 

Cultfims, live muziek, cabaret, quizzen en dansavonden

Niets te doen? Iedere avond is er leven in de brouwerij bij TyneSide Cinema. Naast de 5 bioscoopzalen waar iedere avond films worden gedraaid, zijn er ook avonden waarop je in de TyneSide Bar hard kunt lachen om cabaret, de voetjes van de vloer met live muziek of Dj’s, of mee kunt doen aan een ouderwetse pubquiz. Je kunt ook een van de zalen afhuren om met vrienden een filmavondje privé te boeken.

cinema

Bioscoop-hotdogs, streekgerechten en home-made popcorn

De keuken is een belangrijk onderdeel van het gehele concept. In de keuken staan dan ook geweldige koks, waar onder Tom Adlam die vanuit een restaurant met Michelin Ster, nu losgaat op simpele gerechten met verse ingrediënten. Hij haalt er het beste uit door met lokale leveranciers samen te werken voor de beste kwaliteit van de menu’s. Zo kun je in de bioscoop genieten van een hotdog die is gemaakt in samenwerking met de slagerij om de hoek. Of zelfgemaakte popcorn met caramelsaus. Alleen al voor de popcorn zou ik naar de film willen!

Op naar TyneSide Cinema!

Zelf een bezoekje brengen aan deze multifunctionele bar waar je je alle dagen prima kan vermaken? Een stedentrip naar Newcastle is zeker een aanrader!

STEDENTRIP NEWCASTLE ▸


Geef een reactie