The Boiler Shop Steamer – een nieuw concept in Newcastle

The Boiler Shop Steamer

In het centrum van Newcastle heeft zich een nieuw concept ontwikkelt. Wéér een reden extra om de cruiseferry op te stappen richting deze Engelse stad. Want voor een goede start van de maand moet je zeker een bezoekje brengen aan de nieuwe uitgaansgelegenheid The Boiler Shop Steamer.

Food, drinks, music & art in Newcastle

Elke eerste vrijdag én zaterdag van de maand draait het hier om de heerlijkste culinaire hapjes, cocktails, de lekkerste muziek en prachtige kunst. Iedere maand komen er weer andere Britse ‘street food’ restauranthouders die de avond culinair verzorgen. Daardoor is het iedere maand weer een verrassing. De ene maand zijn er Peruaanse invloeden, de andere maand proef je biologische frisse salades of heerlijke pizza’s uit de steenoven. Ook het verzorgen van de cocktails, muziek en kunst varieert iedere maand weer.

The Boiler Shop Steamer is centraal gelegen en heeft een prachtige ambiance met loungebanken, live muziek, fijne mensen en een gezellige sfeer. Een ideale locatie om een avondje door te brengen met wat vrienden.

Zelf naar The Boiler Shop Steamer?

Begin van de komende maand ook een kijkje nemen? Stap dan aan boord voor een stedentrip naar Newcastle, zodat je een nachtje langer in deze bruisende stad bent om de hele avond in The Boiler Shop Steamer te beleven!

STEDENTRIP NEWCASTLE ▸


Geef een reactie