De chefs in ons Blue Riband restaurant aan boord, maken de heerlijkste gerechten. Vandaag mogen we een keer meekijken hoe die gerechten gemaakt worden. Chef Aris A Pasion maakt een heerlijke risotto met parelhoen voor ons!
Het menu in het Blue Riband restaurant
De chefs van onze schepen PRINCESS Seaways en KING Seaways komen twee keer per jaar samen om te brainstormen over het nieuwe menu. Ze zorgen ervoor dat er zoveel mogelijk met seizoensproducten wordt gewerkt en werken samen met de beste leveranciers voor een constante topkwaliteit van de ingrediënten.
Chef’s favourite
Een van de favoriete gerechten van de chef is deze Ballotine van parelhoen met een milde curry-risotto, die je momenteel kunt proeven in het Blue Riband restaurant aan boord van PRINCESS Seaways en KING Seaways. We hebben het gerecht uiteraard ook even voor je geproefd en kunnen het van harte aanbevelen, zo lekker!
BEZOEK DFDS.NL ▸
Ik had graag meer gezien van het menu (kaart) i.p.v 1 gerecht
& wat er zoal aan ontbijt te verkrijgen is…
Ook had ik wat meer van de boot gezien en wat er zoal te doen is aan boord
behalve eten,drinken en wandelen.
Ik ben 2 x eerder geweest met een overtocht en zag meer foto’s en meer over
eten en drinken en hoe de boot eruit zag
Wat jullie laten zien doet erg weinig perspectief
Kunnen jullie wat meer laten zien dan 1 gerecht,dek en boot,
Zou fijn en leuk en aantrekkelijk zijn
Met vriendelijke dank en groeten
B.J Guttenberg
Hallo Bernard, bedankt voor je reactie. Op onze website kun je al wat meer informatie vinden: https://www.dfdsseaways.nl/aan-boord/ijmuidennewcastle/restaurants
Op deze pagina vind je o.a. de menukaart en een Google Maps kaartje waarmee je kunt rondwandelen over het schip.
Bij het uitgebreide ontbijtbuffet in het 7Seas restaurant zijn o.a. broodjes te verkrijgen met allerlei soorten beleg, yoghurt, fruit, Deense patisserie, Engels ontbijt… Echt iets voor iedereen. Laat het gerust weten als je meer vragen hebt.