Black Friday – maak kans op een gratis MiniCruise!

24 november is het Black Friday! Test jouw geluk door tijdens het Black Friday weekend aan het Rad van Fortuin te draaien. Je maakt dan kans op één van de drie gratis MiniCruises of flinke kortingen op reizen naar Newcastle of Zuid-Engeland.

Nog niet geabonneerd op onze nieuwsbrief? Doe dat dan nu, dan sturen we je op Black Friday een email zodat je deze actie gegarandeerd niet mist!

BEZOEK DFDS.NL ▸


Sandra

Geplaatst door

Functie: Email & Social Media Marketeer

62 Reacties Schrijf een reactie

 1. Ik ga naar New Castle en ik neem mee…….ach er past best veel in zo’n klein rolkoffertje, dat ga ik niet allemaal opnoemen, maar buiten het koffertje om neem ik natuurlijk mijn broer en zus mee. Dit is wordt een van onze 3 mans/zus uitstapjes. Ik verheug me erop.

 2. Beste DFDS ik ben en echte fan .
  Want als ik dingen tegen kom van jullie op Facebook .
  Dan sla ik ze op in mijn pc .
  En ik heb mij al opgegeven voor de nieuwsbrief .
  En nu zag ik dit moois .
  Maak kans op een gratis minicruise .
  Nou ik wil dit echt heel erg graag .
  Dus ik smeek jullie allen .
  Gun mij alsjeblieft het geluk .
  Ik hoop dat mijn wens uit komt .

 3. Hopen op een beetje geluk. Korting zou geweldig zijn voor onze regelmatige bezoeken aan onze naar Engeland geëmigreerde dochter en haar vriend. Duimen dus.

 4. Al jaren maken we zeker 2x per jaar een stedentrip naar Newcastle. Wat zou het leuk zijn om een x gratis te reizen.

 5. Ik hoop dat ik win. Leuk cadeautje voor mijn vriendin die vrijdag jarig is. Kunnen we samen weer naar Schotland waar we helemaal verliefd op zijn geworden.

Geef een reactie