Bezoek voetbalstad Liverpool

Anfield

Wie de Premier League volgt ziet dat Liverpool fier bovenaan staat. Gaat het dit seizoen dan eindelijk lukken om het kampioenschap naar ca. 30 jaar weer te veroveren? Als het aan Van Dijk en Wijnaldum ligt zeker weten! Wil jij één van de wedstrijden naar de titel toe meemaken? Dat kan met een voetbalreis naar Liverpool met DFDS. Dit is jouw mogelijkheid om de Champions League winnaar van afgelopen seizoen live te zien!

Voetbalroadtrip in Engeland

Onze voetbalreis naar Liverpool is te vergelijken met onze voetbalreizen naar Londen. Je neemt je eigen auto mee aan boord en rijdt op je eigen gemak naar Liverpool. Wij verzorgen de overtocht en de kaarten voor de wedstrijd. Je bent zelf vrij om een hotel in de buurt te kiezen.

Premier League

De Premier League is volgens velen de meest lastige competitie van de wereld. Het tempo is moordend, fysiek gezien is het een stapje hoger en de scheids laat zo hier en daar nog wel eens een overtredinkje toe. Liverpool doet uitstekende zaken in de Premier League en staat inmiddels een fiks aantal punten voor op de nummer twee (momenteel Leicester City). Van Dijk wordt geprezen als een van de beste verdedigers ter wereld, zo dan niet dé beste en Wijnaldum draait ook uitstekend mee. Gaat het Liverpool lukken om eindelijk de titel te pakken.

Liverpool

Anfield

Liverpool speelt z’n thuiswedstrijden op Anfield. Veel uitleg over dit legendarische stadion is niet nodig. Als je van voetbal houdt, dan kun je niets anders dan respect hebben voor de passie die de supporters voor hun club hebben. Wanneer het wereldbekende You’ll Never Walk Alone wordt ingezet en alle supporters mee beginnen te zingen, is het onmogelijk om geen kippenvel te krijgen. Als voetballiefhebber moet je dit een keer mee hebben gemaakt!

DFDS biedt dit jaar weer een paar wedstrijden aan van Liverpool zodat je de sfeer op Anfield een keer mee kan maken. Met wie ga jij deze reis maken?

BEZOEK DFDS.NL ▸


Wesley

Geplaatst door

Functie: Marketing Executive

Geef een reactie