Reisverslag: Reclamebureau MassMovement ging op bedrijfsuitje naar Newcastle

Bedrijfsuitje naar Newcastle

In plaats van het jaarlijks kerstdiner een bedrijfsuitje naar Newcastle. Bij dat idee werd iedereen wel enthousiast! Plannen werden gesmeed, koffers werden gepakt en de laatste werkzaken werden geregeld. Dat dat laatste nog in de wachtruimte naar de boot en zelfs op de boot gebeurde, tja.. dat hoort erbij als je een reclamebureau bent, nietwaar?

Bedrijfsuitje op zee

Eenmaal op zee werd het jaar doorgenomen in een van de meetingrooms aan boord van het schip. En omdat managing director Aadjan het MassMovement-schip veilig door woelige wateren wist te laveren, kreeg hij zijn verdiende Beste-werkgever-van-het-jaar trofee. Geen passagier kan het zijn ontgaan, want waar Aadjan ging, ging de trofee mee!

Het schip verkennen

Na de speech werd het schip verkend. De reddingsboten (je weet maar nooit, hè), de bar, massagestoelen, shops, de kerstversiering en natuurlijk de hutten. Van die laatsten is door sommigen overigens weinig gebruik gemaakt…

Maar hoeveel (of weinig) slaap iedereen ook gehad had, de volgende ochtend zat iedereen schijnbaar fris en vrolijk aan het ontbijt, trappelend om naar Newcastle te gaan. Eerst een drankje in de vrolijke Grainger Market. Tussen de kraampjes met echt Engelse mode, food en snuisterijen. Wij begrijpen nu in ieder geval waar de Engelsen hun kleding halen.

Natuurlijk moest er ook echt geshopt worden. Met Eldon Square, een enorm winkelcentrum voor de boeg, waren we blij dat we ’s ochtend in ieder geval een goed English Breakfast gehad hadden op de boot! Schoenen, tassen, kleding, cupcakes, zelfs de mannelijke collega’s kregen er geen genoeg van…

Kennismaken met de locals

Na de Turkse lunch moest er natuurlijk gemingled worden met de locals in een echte pub! Stampvol met dialect sprekende inwoners van Newcastle werd dat nog een gezellig pre-kerstfeestje! Als de bus terug naar de boot nog niet gehaald had moeten worden, zou het zeker tot in de nachtelijke uurtjes gezellig zijn geweest..

Cocktails & Bingo

Maar gelukkig werd het later op de boot terug net zo gezellig! Na het dinerbuffet kwamen er cocktails op tafel en deden we mee aan de bingo. Omdat een van onze collega’s de bijnaam Bingo Bart draagt, hadden we een dikke winst verwacht, maar helaas.. Maar goede verliezers als we zijn, namen we er nog een lekkere cocktail op en dansten we tot in de late uurtjes door in de bar. Omdat de wind behoorlijk hard waaide, was dat een aparte ervaring.

Met dank aan DFDS hebben wij een supermooie afsluiting van het jaar gehad!

Geschreven door Femke Marcar – MassMovement

Benieuwd naar de mogelijkheden om dit met jouw bedrijf ook te doen? Informeer dan naar onze groepsreizen.

GROEPSREIZEN MET DFDS ▸


Geef een reactie