De beste apps om je vakantiefoto’s te bewerken

Op vakantie en stedentrips maak ik graag foto’s. Omdat ik niet altijd mijn grote camera mee wil, maak ik ze daarom ook vaak met mijn telefoon. Tegenwoordig zijn foto’s die je met je telefoon maakt van goede kwaliteit en met een filtertje hier en daar maak je al snel een spectaculaire foto. Daarom vond ik het eens tijd om mijn tips te delen en welke apps ik gebruik om mijn vakantiefoto’s te bewerken. 

Snapseed

Snapseed - een van de beste apps om vakantiefoto's te bewerken

Snapseed is een editingsapp waar je een hoop mee kunt en is een must have als je veel foto’s maakt op je mobiel. Filters toepassen, belichting aanpassen, bijsnijden en nog veel meer. Het is niet de gemakkelijkste app, maar als je het eenmaal onder de knie hebt dan maak je van je ‘simpelste’ foto’s ware kunstwerkjes.

Download: Android | iOS

VSCO-cam

VSCO - bewerk je vakantiefoto's met deze app

Ik zweer bij VSCO-cam… Dit is wat mij betreft de app om foto’s mee te werken. Waarom? Het is echt verdraaid simpel. Als je een foto wilt bewerken kies je uit een aantal ‘preset’ filters, pas je de belichting en wat schaduwen aan en voilà… je volgende tentoonstellingswaardige foto is gemaakt.

Download: Android | iOS

No-Crop

No-Crop - voor niet-vierkante foto's op Instagram

Ik vind Instagram tof en kijk er elke dag op. De app heeft naar mijn mening maar één nadeel… vierkante foto’s. Ik ben een fan van de ‘Rule of Third’ en Instagram beperkt je daar nog wel eens in. Vooral met foto’s van landschappen en steden. Daarom maak ik bijna altijd gebruik van NoCrop. Hierbij plaats je je volledige foto in een witte omgeving, waardoor je je hele foto kan plaatsen op Instagram. Het enige nadeel is dat je feed er soms rommelig van wordt.

Download: Android | iOS

Deel je foto’s met ons!

Nu ben ik zelf al een aantal keer in Newcastle geweest. En me dunkt, deze stad leent zich perfect voor mooie foto’s. Fotogenieke bruggen, de Victoriaanse architectuur en de bruisende straten… noem het maar op! Zelfs op de reis er naar toe maak je al snel een foto van de prachtige zonsondergang op zee. Ik ben benieuwd naar jullie foto’s! Tag @dfdsnederland in je foto en wie weet delen we je foto op onze Facebook– of Instagram-pagina!

BEZOEK DFDS.NL ▸


Wesley

Geplaatst door

Functie: Marketing Executive

Geef een reactie