95 keer met PRINCESS Seaways naar Newcastle

PRINCESS Seaways

Soms kom je wel eens iemand tegen die een bijzondere passie heeft zoals postzegels verzamelen, fotografie of potten bakken. Iedereen heeft wel iets waar hij of zij gelukkig van wordt. Onlangs hebben we een interview gehouden met Frank van Aken. Frank heeft namelijk ook een passie en dat is niet geheel verrassend… varen!

“Ik ben het gelukkigst op een veerboot naar Engeland”

Frank heeft een voorliefde voor Groot-Brittannië en varen met veerboten. Vanaf zijn zesde ging hij met zijn ouders naar Engeland, met elke rederij die naar Engeland voer. Dit heeft er voor gezorgd dat varen zijn passie werd. Nu inmiddels al wat jaren later kan Frank zeggen dat het al 56 jaar leuk is om naar de “overkant” te varen.

Dhr. van Aken

Frank woont in Zandvoort. Negen jaar geleden besloot hij eens een uitje te maken naar de haven van IJmuiden en zag het schip van DFDS. Hij was verrast dat er zo’n grote ferry in de haven lag en een overtocht kon dus niet uitblijven! Blijkbaar is DFDS goed bevallen, want inmiddels staat de teller al op 95 overtochten! Frank reist altijd tussen oktober en maart. Waarom? Dan zijn de schepen niet zo druk en is de prijs wat gunstiger.

Altijd varen met Princess Seaways

Het schip moet altijd Princess Seaways zijn. De favoriete plekken van Frank zijn de Columbus Club en de Navigators Bar. Het personeel kent ‘m al aardig goed. Zelfs zo goed dat Frank altijd wat lekkers voor ze meeneemt.

Frank gaat altijd naar Newcastle, vier nachten naar het Thistle hotel tegenover het Centraal Station. De perfecte plek om Newcastle te verkennen. Het is vrijwel zeker dat Frank Newcastle nu wel op zijn duimpje kent.

Nu het inmiddels alweer bijna juni is neemt Frank even een pauze, maar in oktober zien we hem in ieder geval weer terug aan boord!
Ook een stedentrip maken zoals Frank? Bekijk hier de MiniCruises met hotelovernachting. 

ONZE MINICRUISES ▸


Wesley

Geplaatst door

Functie: Marketing Executive

Geef een reactie