5 tips: Zo overleef je het najaar!

Met een reisje overleef je het najaar makkelijk

De wind wordt sterker en de temperatuur daalt. We merken het allemaal, het najaar komt er weer aan… Maar niet getreurd want wij hebben maar liefst vijf tips waardoor jij dit najaar met gemak overleeft!

Tip 1: Profiteer van kortingen

Een weekendje weg, op herfstvakantie… Het najaar is hét moment om een leuk tripje te plannen. Kruip uit je herfstschulp en ga op jacht naar de beste aanbiedingen.

Tip 2: Ga kerstshoppen in Newcastle

Kerstshoppen in Newcastle

Hét medicijn om te overleven in de kou is natuurlijk kerstshoppen! En waar kun je dat beter doen dan in het Engelse Newcastle? Van half november tot half december is het de beste periode om deze Engelse stad te bezoeken voor een kersttripje. Bekijk de mogelijkheden om zelf te gaan kerstshoppen in Newcastle. Liever naar een andere stad? We hebben ook tips voor kerstshoppen in Edinburgh en kerstshoppen in Londen.

Tip 3: Scoor een topweekend op voetbalreis

Scoor een topweekend op voetbalreis

Vind je het najaar saai? In de Engelse Premier League is het hoogseizoen begonnen en is het alles behalve saai. Newcastle United, Sunderland en Manchester City zijn allen klaar voor de strijd! Benieuwd wat het Engelse voetbal zo spannend maakt? Neem eens een kijkje tussen de artikelen over voetbalreizen.

Tip 4: Laat je inspireren!

Inspiratie voor je najaarsdip

Vergeet de grauwe lucht en blijf lekker binnen. Dit is het moment om je te laten inspireren. Bijvoorbeeld door de meest prachtige herfstplaatjes op onze Pinterest pagina of lees interessante artikelen over de meest bijzondere bestemmingen. Laat je inspireren en vergeet het grauwe najaar eventjes!

Tip 5: Boek alvast je zomervakantie

Boek alvast je zomervakantie

Bij het idee krijg je het vast lekker warm en vergeet je zomaar dat het een koud en nat najaar is. Alvast je zomervakantie boeken, of erover fantaseren, is dé manier om te ontsnappen aan iedere bliksemse bui. Ga op zoek naar de mooiste zomerse bestemmingen, zoals het groene Schotland.

Zo, nu hoef je niet meer bang te zijn om te verregenen, weg te waaien of bedolven te worden onder de herfstbladeren. Met deze tips overleef je het najaar met gemak!

BEZOEK DFDS.NL ▸


3 Reacties Schrijf een reactie

  1. Tip 6: Boek een weekendje zuiden met carnaval! Lijkt me toch niet te vergeten in de koude wintermaand. Een winterdipje is uiteraard geweldig te bestrijden met een weekendje feesten!

  2. Zelf gaan wij altijd met een groep een voetbalreis doen. Vaak is dat bij Newcastle, maar nu twijfelen we toch om naar manchester te gaan. Zelf zou ik ook nog eens de 4e tip uit willen proberen.

Geef een reactie