5 redenen om deze zomer naar Engeland te gaan

Surfen in Cornwall

De zomer, wat lijkt hij nog ver weg hè? Des te meer redenen om je vakantie nu al vast te leggen! Nog geen vakantieplannen? We geven je graag 5 redenen om deze zomer naar Engeland te gaan:

1. Strandvakantie in Engeland

Een zonvakantie in Engeland? Ja dat kan prima! Vooral in het subtropische zuidwesten van het land: Cornwall. Cornwall heeft ontzettend veel leuke stadjes en staat bekend om de vele activiteiten die je er kunt doen. Naast Cornwall vind je ook in de andere zuidelijke regio’s van Engeland de leukste badplaatsen.

2. Veel toffe festivals en events

Sea Kite Festival

De zomer is in Nederland hét festivalseizoen en dat is in Engeland niet anders. Wat dacht je van het Sea Kite festival in september of het Bristol Balloon Fiesta in augustus? Voor een overzicht van alle festivals en events verwijs ik je graag naar deze website.

3. De natuur is op haar mooist

Snowdonia National Park

In het voorjaar en de zomer staat de natuur volop in bloei. En laat er in Engeland nu net geen tekort zijn aan natuur! Je vind er overal schitterende Nationale Parken. Het Lake District natuurlijk, maar denk bijvoorbeeld ook eens aan Snowdonia National Park in Wales (zie foto).

4. De dagen zijn op zijn langst

Gezellige havenplaatsen zoals Folkstone

Op deze korte avonden kunnen we er alleen maar van dromen: tot ’s avonds laat lekker buiten zitten met een drankje in je hand. Daarom is de zomer toch echt het fijnste seizoen om op reis te gaan. Zo kun je extra lang genieten van je dag!

5. Vroeg boeken is extra lange voorpret

Whitley

Vakantievoorpret, iets leukers is er niet. Heerlijk toch, reisboeken en het internet afstruinen op zoek naar de leukste to do’s op de plaats van bestemming. En hoe eerder je jouw vakantie vastlegt, hoe langer de voorpret duurt. Gewoon boeken dus!

OVERTOCHTEN NAAR ENGELAND ▸


Sandra

Geplaatst door

Functie: Email & Social Media Marketeer

Geef een reactie