Vroeg boeken loont bij DFDS

shutterstock_222797953

De vroegboek campagne van DFDS is begonnen. Maar… waarom zou je eigenlijk vroeg boeken?

Financieel voordeel

De meest voor de hand liggende reden is financieel voordeel. T/m 28 februari profiteer je van 15% vroegboekkorting. Goed om te weten: de prijzen van onze overtochten zijn gebaseerd op het simpele mechanisme van marktwerking, dus vraag en aanbod. Hoe groter de vraag is op bepaalde afvaarten, hoe eerder de prijs omhoog zal gaan. Het aanbod wordt immers beperkter. Om dit te verduidelijken hebben wij eens in kaart gebracht hoe de prijs zich ontwikkelt gedurende het jaar.

Meerdere nationaliteiten aan boord

Het is belangrijk om te weten dat dit niet alleen bepaald wordt door Nederlandse vakantiegangers, maar ook door Engelse / Schotse vakantiegangers (die terugkomen) en door Belgische en Duitse vakantiegangers.

In geheel Europa zijn de maanden juli en augustus vakantiemaanden, dus het is een logisch gevolg dat er in de zomermaanden veel vraag is naar onze overtochten. De laatste 3 jaar zien wij een toenemende vraag voor de zomermaanden, waardoor wij zelfs ‘nee’ hebben moeten verkopen. Simpelweg omdat het schip dan helemaal vol zit!

Maar ook belangrijk als je vroeg boekt:

 • Boek je nu je overtocht dan kun je direct op zoek naar dat écht leuke hotelletje of huisje in Engeland of Schotland. De vaste vakantieganger van Engeland of Schotland zal het met mij eens zijn dat de leukste / meest speciale plekjes al vroeg volgeboekt raken. Vaak gaat het om kleinschalige accommodaties met een beperkt aantal kamers.
 • Vakantie voorpret, een onderschat fenomeen. Maar hoe fijn is het gevoel als je geboekt hebt en je plannen kunt gaan maken?
 • Je kunt je optimaal voorbereiden. Omdat je naar Schotland vooral gaat om “te doen en te zien” kun je alvast rustig je trip voorbereiden zodat je de vakantie optimaal gaat beleven.

Kortom: vroeg boeken loont! Wil je dit jaar naar Schotland of Engeland? Bekijk dan nu de mogelijkheden voor onze overtochten en boek t/m 28 februari met 15% vroegboekkorting.

BEZOEK DFDS.NL ▸


Celest Jansen

Geplaatst door

Functie: Head of Campaign Management

9 Reacties Schrijf een reactie

 1. Hallo, mij lukte het wel om te reserveren, maar het vreemde was dat ik wel de mogelijkheid heb om het aantal personen (2 p.), te selecteren voor de hut met 2 pers. Bed, maar vervolgens maar 1 motor kan selecteren en niet 2. Dat betekent dus dat ik 2 verschillende reserveringen voor 1 koppel met 2 motoren moet maken. Terwijl als ik nu in december zou reizen, ik die keuze wel kan maken. Hoe is dit op te lossen. Ik wil graag boeken met de 15% korting en indien mogelijk nog de extra AH korting?

  Gr.
  An

 2. Wil ik nu al voor de herfstvakantie boeken en dat lukt niet
  Tot hoever van tevoren kun je boeken?
  Wel jammer als vroegboeken niet lukt

  • Hallo, boeken voor de herfstvakantie is zeker al mogelijk! Kunnen we misschien helpen met het maken van de boeking? Voor welke route wil je boeken? Dan verwijzen we je graag naar de juiste pagina om te boeken.

 3. Goedemiddag Geeke,
  Wij willen graag de heenreis op zondag 21 mei maken met auto en caravan van Ijmuiden naar Newcastle met 2 volwassenen.Buitenhut en 2 persoonsbed. Ontbijt en eten in 7 seas restaurant.
  De terugreis was gepland op 11 juni.
  Welk leuk aanbod heeft u voor ons?
  Met vriendelijke groet,
  A. Puister

 4. Wij probeerden te boeken voor auto en caravan in mei.
  Helaas is de caravan gratis op zondag, maandag en dinsdag niet meer geldig. U raakt zo een hele trouwe klant kwijt.
  We gaan nu op zoek naar een goedkopere overtocht.

Geef een reactie