1.000.000 Miljoen MiniCruise passagiers!

Miljoenste

In de afgelopen jaren hebben al heel veel gasten een MiniCruise met DFDS gemaakt. Maar hoeveel precies? Wij zochten het eerder dit jaar uit: bijna een miljoen! Al maandenlang hielden we de teller in de gaten en vandaag was het zover: we verwelkomden de Miljoenste MiniCruise passagier aan boord! De gelukkige? Judith Kuijper en haar vriendin Marleen Scholten!

Een grote verrassing

Vandaag was het dan zover: de Miljoenste MiniCruise passagier stapt aan boord! Met een smoesje van onze check-in collega’s werden Judith en Marleen nog eventjes ‘vastgehouden’ bij de check-in balie, zodat wij snel naar beneden konden komen met een grote waardecheque en een glaasje bubbels. De verrassing was groot want dit hadden ze absoluut niet verwacht!

Toen de cheque tevoorschijn werd gehaald, vertelden wij wat de dames hebben gewonnen: een upgrade naar een luxe Commodore hut, gratis diners & ontbijt en last but not least, 1000 pond shoppingtegoed! Een fantastische prijs en hun reactie was onbetaalbaar, wat ontzettend leuk om twee van onze gasten zo blij te maken.

Binnenkort laten we je weten hoe Judith & Marleen deze extra bijzondere MiniCruise hebben ervaren!

BEZOEK DFDS.NL ▸


Sandra

Geplaatst door

Functie: Email & Social Media Marketeer

Geef een reactie